• LIFE&STYLE

    Kαυτό μπάνιο με την Emily στη σπηλιά της Σαντορίνης! (pics+video)


    Το instagram της Emily Ratajkowski τις τελευταίες ώρες έχει πλημμυρίσει με εικόνες από την πανέμορφη Σαντορίνη. Το 25χρονο μοντέλο διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές του ελληνικού νησιού. Βέβαια, δεν αφήνει παραπονεμένους τους 7.5 εκατομμύρια ακολούθους της και αναρτά γυμνές της φωτογραφίες από τις πολυτελείς διακοπές της.

    Το τολμηρό μοντέλο και “αγγελάκι” της Victoria’s Secret δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει γυμνή, μέσα στο τζακούζι του ξενοδοχείου που διαμένει. Το ήπιων τόνων μοντέλο προκάλεσε πανικό στα social media και τα σχόλια των θαυμαστών της ήταν αμέτρητα.

    View this post on Instagram

    Cave ?

    A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

    View this post on Instagram

    ??

    A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

    Μάλιστα, λίγες ώρες πριν αναρτήσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Ratajkowski σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους το νησί της Σαντορίνης, δείχνοντας ταύτοχρονα και τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της.

    emily

    H  Emily Ratajkowski φαίνεται πως είναι το  νέο ανερχόμενο αστέρι του Hollywood. Γεννημένη στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς, η Emily έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines” το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες.

    Εκείνη η εμφάνιση, την έκανε γνωστή στο χώρο του θεάματος ως το νέο σύμβολο του σεξ. Ένα χρόνο μετά, το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο. Έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, όπως είναι το FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία Gone Girl (Το κορίτσι που εξαφανίστηκε) με τον Ben Afleck, ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Entourage και We Are Your Friends με τον Zack Efron.

    Βέβαια, έχει συμμετάσχει και σε πολλές επιδείξεις μόδας διάσημων οίκων. Ωστόσο, οι εμφανίσεις της, για χάρη της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret, έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη πολλών ανδρών.

    Emily Ratajkowski 1 Emily Ratajkowski 2 Emily Ratajkowski 4 Emily Ratajkowski 6 Emily Ratajkowski 7 Emily Ratajkowski 8 Emily Ratajkowski 9 Emily Ratajkowski

    Emily Ratajkowski 12 Emily Ratajkowski 13

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/h-emily-ratajkowski-xipnise-ifestio-sti-santorini-pics/69225

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/i-emily-ratajkowski-akolouthi-ta-vimata-tis-kim-kardashian-pozarontas-gimni/30117



    ΣΧΟΛΙΑ