• LIFE&STYLE

    Η ιστορία της πάπιας και του κατσούφη σκύλου που “λιώνει” το internet (pics+video)


    Μια απίστευτη φιλία, που έχει γίνει viral στο internet: Σας αρέσουν οι πάπιες; Σας αρέσουν οι σκύλοι; Αν ναι, τότε θα λατρέψετε αυτή την ιστορία, όπου μια πάπια προσπαθεί με μεγάλη επιμονή να φτιάξει το κέφι ενός κατσούφη σκύλου.

    Η Jacqui Litton, που ζει στο Corryton, Τενεσσί, έχει έναν σκύλο ονόματι George. O George, λοιπόν, έγινε ιδιαίτερα κακόκεφος, όταν ο καλύτερος του φίλος, ένα Λαμπραντόρ με το όνομα Blackie, πέθανε το 2014. Από τότε ο George έπεσε σε κατάθλιψη. H Jacquie ανέφερε πως ο θάνατος του Blackie στοίχισε πολύ στον σκύλο της. Μετά το περιστατικό, ο George σταμάτησε να τρώει και είχε φοβερό άγχος. Αρρώσταινε πολύ συχνά και ήταν σα να είχε πεθάνει και ο ίδιος.

    Στην επέτειο του θανάτου του φίλου του, όμως, μια πάπια έκανε την εμφάνισή της και άρχισε να περιπλανάται στο σπίτι της Litton. Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, η πάπια φαινόταν πως προσπαθούσε να παρηγορήσει τον στεναχωρημένο George. “Αυτή η συντροφικότητα ίσως και να εξηγεί γιατί υπάρχουν τόσες πολλές παμπ με το όνομα Dog&Duck”, είπε χαριτολογώντας η Litton.

    Και κάπως έτσι, μια νέα φιλία γεννήθηκε. Ο George  περνά τις μέρες του παρέα με τον Donald (έτσι ονόμασε η οικογένεια την πάπια), κοιμούνται μαζί στο ίδιο «κρεβάτι», ενώ πολλές φορές ξαπλώνει ο ένας δίπλα στον άλλον. Όλα αυτά είναι πολύ ασυνήθιστα, ειδικά για έναν σκύλο, που μέχρι πρότινος είχε κατάθλιψη.

    https://www.facebook.com/jacquie.litton/videos/10207190637785254/

    https://www.facebook.com/jacquie.litton/videos/10207198220014805/

    Η  μεγάλη λευκή πάπια έφερε γαλήνη στον κατσούφη σκύλο, ο οποίος συνήθιζε για πάρα πολλές ώρες μέσα στη μέρα να κάθεται μόνος του. Γι’ αυτό και η Jacquie αποφάσισε να κρατήσει τον Donald και έτσι τώρα τόσο η οικογένεια όσο και η πάπια βρίσκονται στο στάδιο της προσαρμογής.

    Όπως γίνεται φανερό από τις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο, μια νέα, ιδιαίτερη φιλία έχει γεννηθεί και απ’ ότι φαίνεται τόσο ο George όσο και ο Donald την απολαμβάνουν. Οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι.

    dog 6

    dog dog dog dog dog dog

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/anarpasto-agrio-video-gia-ti-diapragmatefsi-tou-siriza-viral/69321

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/kafto-mpanio-tin-emily-sti-spilia-tis-santorinis-picsvideo/69461



    ΣΧΟΛΙΑ