• LIFE&STYLE

    Ισμήνη Νταφοπούλου: Η Star Hellas, o γάμος με τον εφοπλιστή, η μητρότητα και οι δύσκολες στιγμές

    • NewsRoom
    Ισμήνη Νταφοπούλου

    Ισμήνη Νταφοπούλου


    Η Ισμήνη Νταφοπούλου, εστεμμένη Σταρ Ελλάς 2014, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Με τον εφοπλιστή σύζυγό της, Διαμαντή Αγγελάκη περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

    Η γοητευτική μελαχρινή έδωσε το «παρών» σε πάρτι γνωστού brand, το βράδυ της Δευτέρας και πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και δύο χρόνια αργότερα απέκτησε το πρώτο του παιδί, μια πανέμορφη και υγιέστατη κορούλα.

    Η οικογένειά της είναι όλος της ο κόσμος όπως έγραψε και η ίδια σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της. Η πρώην εστεμμένη Star Hellas 2014 η οποία πήγε και στον διαγωνισμό Miss Universe δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του Διαμαντή Αγγελάκη με την κόρη τους και αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι ότι μπαμπάς και κόρη φορούν ασορτί μαγιό. Η μικρούλα δε απογείωσε το στιλ της με σιέλ σαγιονάρες και ροζ καπέλο.

    Το γνωστό μοντέλο είχε παντρευτεί τον εφοπλιστή Αγγελάκη το 2017 και οι διακοπές της στη Γαλλική Πολυνησία ήταν παραμυθένιες.

    Λέγεται ότι στο Four Seasons που διέμενε η Ισμήνη με τον Διαμαντή το δωμάτιο κόστιζε, όπως είχε γράψει το Mononews, την βραδιά 8.000 ευρώ (7,978.55 για να είμαστε ακριβείς), ενώ ένα από τα πιο εντυπωσιακά infos που ανακαλύψαμε είναι ότι το service του ξενοδοχείου κοστίζει 262 ευρώ ανεξάρτητα από το αν ο επισκέπτης θα το χρησιμοποιήσει τελικά ή όχι!

    Οι δύσκολες στιγμές

    Τον Αύγουστο του 2022 πάντως η Νταφοπούλου είχε περάσει δύσκολες στιγμές.

    Η πρώην Σταρ Ελλάδας γνωστοποίησε με μια ανάρτηση στο Instagram ότι έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της γιαγιά, με συνέπεια να βυθιστεί εκείνη και η οικογένειά της σε βαρύ πένθος.

    Η Ισμήνη Νταφοπούλου έτρεφε τεράστια αδυναμία στη γιαγιά της και θέλησε να την αποχαιρετήσει, ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου της κρατάει το χέρι…

    «Θα μου λείπεις για πάντα και θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Γιαγιάκα μου», έγραψε η Ισμήνη Νταφοπούλου στα social media.

    Μια δύσκολη στιγμή πέρασε και το 2017 η Ισμήνη.

    Η πρώην Σταρ Ελλάδας, η οποία είχε παντρευτεί στις αρχές Μαΐου τον Δ. Αγγελάκη, είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της φωτογράφησης.

    Με τον σύζυγό της, εφοπλιστή Δ. Αγγελάκη
    Με τον σύζυγό της, εφοπλιστή Δ. Αγγελάκη

    Στο μοντέλο επιτέθηκε μεγαλόσωμος σκύλος και την τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο και στο λαιμό, με αποτέλεσμα η Ισμήνη να χρειαστεί αρκετό καιρό για να επανέλθει στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

    «Την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκα δυστυχώς σε αυτή τη δύσκολη θέση, όπου, μετά από διάφορες αλλεπάλληλες δυσκολίες/αναποδιές/δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων μηνών, είχα ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης, που θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει την ίδια μου τη ζωή.. Έχασα προσωρινά και τόσο απροσδόκητα το όπλο της εργασίας μου, το πρόσωπό μου, την υγιή μου εμφάνιση, τη δουλειά μου, την αυτοπεποίθησή μου. Έπρεπε πια να “κρύβομαι” για να περπατήσω στο δρόμο χωρίς να είμαι δακτυλοδεικτούμενη.

    Την ημέρα του γάμου της
    Την ημέρα του γάμου της

    Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά.. Και σε μία φάση που η ματαιοδοξία της δουλειάς αυτής με είχε καταπιεί ολόκληρη. “Σημαδεύτηκα για πάντα;” ήταν ο μόνιμός φόβος στο μυαλό μου. “Και με τη δουλειά; Τόσα projects να τρέχουν; Τι θα γίνει με τη δουλειά μου;” Έπεσα, κύλησα στην παγίδα του να κλειστώ στον εαυτό μου, “Μα τι μου λένε όλοι; Κανείς άλλωστε δε μπορεί να με καταλάβει” σκεφτόμουν επί μέρες.. “Κανείς δε μπορεί να έρθει στη θέση μου” και “Γιατί σε μένα;”. Απομάκρυνα τους δικούς μου ανθρώπους και δεν ήθελα να δω και να μιλήσω σε κανέναν..

    Στον διαγωνισμό Miss Universe
    Στον διαγωνισμό Miss Universe

    Την τέταρτη ημέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη γλυκιά μου Ειρήνη.. Δεν έχει σημασία ποια είναι η Ειρήνη, αλλά το ότι με λίγες της φράσεις έμοιασε να φέρνει γαλήνη στην ψυχή μου. “Τι έγινε κι αν δε δουλέψεις για λίγο καιρό; Σταμάτα πια να το παίζεις δυναμική και ανεξάρτητη και άσε επιτέλους τους ανθρώπους γύρω σου να σου σταθούν μία φορά στα δύσκολα.. Να σου δείξουν πόσο σε αγαπούν και πως θα είναι δίπλα σου.. Τι έγινε κι αν δεν είσαι πια η πιο όμορφη;

    Ο άντρας σου θα σε αγαπάει ακόμη περισσότερο έτσι, γιατί θα το ξεπεράσετε μαζί.. Τι έγινε εντέλει κι αν αντιμετωπίσεις άλλη μία δυσκολία; Τώρα που θα έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο, μέχρι να αναρρώσεις, κάτσε και σκέψου πόσο δυνατή είσαι στην πραγματικότητα και πόσες δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει και ξεπεράσει σε όλη σου τη ζωή.. Και ειδικά τους τελευταίους μήνες..”» έγραψε η ίδια στο προσωπικό της blog “Ismini Out & About” στο queen.

    Η πανέμορφη πρώην εστεμμένη έχει κάνει συνεργασίες με πολλούς ξένους οίκους ενώ παρ΄ολίγον να συνεργαστεί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ σε ένα διαφημιστικό.

    Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει:

    «Είμαι πολυάσχολη. Και τι δεν κάνω; Εδώ και περίπου δύο χρόνια κάνω βίντεο και δίνω συμβουλές ομορφιάς στο Queen.gr και είμαι πρέσβειρα του διαδικτυακού καταστήματος ομορφιάς femall.gr. Δεν είναι ακριβώς blogging, αν και τον λογαριασμό μου στο Instagram τον χρησιμοποιώ γι’ αυτό τον λόγο. Δεν είμαι beauty editor, αλλά προσπαθώ να δίνω συμβουλές ομορφιάς. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανταποκρίνονται τα κορίτσια, μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα “πες μας πώς μπορούμε να έχουμε καθαρό δέρμα”, “πώς να κάνω αυτό το μακιγιάζ”. Δεν το περίμενα και πραγματικά το λατρεύω». «Ολες οι γυναίκες θέλουν να είναι όμορφες πάντα. Υπάρχουν κάποια πρωινά που θα ξυπνήσω και θα νιώθω όμορφη και δεν θα βάλω τίποτα. Και κάποια πρωινά που ξυπνάς, κοιτάς τον καθρέφτη και τρέχεις να βάλεις μια μάσκαρα. Στα ραντεβού πάντα βάφομαι». Γιατί; Εχει ανασφάλειες; «Μα δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ανασφάλειες. Τις δικές μου δεν τις κρύβω ούτε φοβάμαι να τις εκθέσω. Δεν το παίζω η θεά του σύμπαντος. Είναι λίγο περίεργο να μην έχεις ανασφάλειες».

    Πώς έγινε μοντέλο; «Μεγάλωσα στην Καρδίτσα, σπούδασα στο Παιδαγωγικό στον Βόλο και δούλεψα έναν χρόνο ως δασκάλα στην Α’ Δημοτικού. Ο αδελφός μου ήρθε για σπουδές στην Αθήνα και έτσι τον ακολούθησα. Στα 19 μου ξεκίνησα να εργάζομαι ως μοντέλο. Μου είχαν κάνει προτάσεις σταματώντας με στον δρόμο, αλλά μάλλον δεν ήμουν έτοιμη ακόμη. Δεν είχα υποκύψει. Ενας φίλος μου με πήγε στο πρώτο πρακτορείο μου, εκεί ένιωσα πιο ασφαλής. Ετσι ξεκίνησα. Βασικά είπα “γιατί να μην το δοκιμάσω, δεν έχω να χάσω και τίποτα».

    Το να είσαι μοντέλο δεν είναι το επάγγελμα που φοράς τακούνια, κόκκινο κραγιόν, κάνεις πέντε βήματα και κάποιος σου γεμίζει τον τραπεζικό λογαριασμό. Είναι δύσκολη δουλειά. «Πολύ δύσκολο επάγγελμα δεν ξέρω αν είναι. Σίγουρα όμως δεν είναι όπως φαντάζεται ο κόσμος που λέει: “Μας κοροϊδεύει αυτή, όλη τη μέρα τη βάφουν και τη χτενίζουν”. Δεν ξέρουν πώς είναι να φοράς ένα μαγιό στους -3 στην Ικαρία και να σου πετούν κρύο νερό για τις ανάγκες της φωτογράφησης. Που μπορεί να ξεκινήσει στις 6 το πρωί και να τελειώσει στις 12 το βράδυ.

    Μετά μπορεί να πάθεις πνευμονία. Για να μην ακούγομαι γκρινιάρα, όμως αν το αγαπάς, αυτό το επάγγελμα είναι ευχάριστο».

    Διαβάστε επίσης:

    Η Ισμήνη Νταφοπούλου και ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

    Συγκλονίζει η Ισμήνη Νταφοπούλου: Το τραγικό ατύχημα που την τραυμάτισε στο πρόσωπο της!

    8.000 ευρώ πληρώνει στο Four Seasons Bora Bora ο εφοπλιστής Αγγελάκης με την Νταφοπούλου – Όλες οι λεπτομέρειες



    ΣΧΟΛΙΑ