• LIFE&STYLE

    8.000 ευρώ πληρώνει στο Four Seasons Bora Bora ο εφοπλιστής Αγγελάκης με την Νταφοπούλου – Όλες οι λεπτομέρειες

    Νταφοπούλου

    Η καλλονή «Σταρ Ελλάς» Iσμήνη Νταφοπούλου και ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης


    Πανικός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με τις φωτογραφίες της καλλονής πρώην Σταρ Ελλάς Ισμήνης Νταφοπούλου από την εξωτική Γαλλική Πολυνησία, όπου βρίσκεται τις τελευταίες τέσσερις μέρες μαζί με τον εφοπλιστή σύζυγο της Διαμαντή Αγγελάκη.

    Η μελαχρινή Ισμήνη ζει το όνειρο κάθε γυναίκας αφού το ταξίδι στα Μπόρα Μπόρα είναι αναμφισβήτητα μια εμπειρία για λίγους και εκλεκτούς. Το νεόνυμφο ζευγάρι αναχώρησε λίγες μέρες μετά τον λαμπερό γάμο του στο Λαγονήσι για τον πανέμορφο προορισμό με τα τιρκουάζ νερά και τα… πανάκριβα δωμάτια!

    Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Four Seasons που διαμένει η Ισμήνη με τον Διαμαντή το δωμάτιο κοστίζει την βραδιά 8.000 ευρώ (7,978.55 για να είμαστε ακριβείς), ενώ ένα από τα πιο εντυπωσιακά infos που ανακαλύψαμε είναι ότι το service του ξενοδοχείου κοστίζει 262 ευρώ ανεξάρτητα από το αν ο επισκέπτης θα το χρησιμοποιήσει τελικά ή όχι!

    Δείτε φωτογραφίες από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο:

    Νταφοπούλου

    Νταφοπούλου

    Νταφοπούλου

    Νταφοπούλου

    Νταφοπούλου

    Νταφοπούλου

    Νταφοπούλου

    Νταφοπούλου

    Το love story που «σφραγίστηκε» στα σκαλιά της εκκλησίας 

    Η γνωριμία της Ισμήνης και του Διαμαντή μοιάζει βγαλμένη από τα παραμύθια που μας διάβαζαν μικροί: «Το όμορφο κορίτσι συναντάει τον πρίγκιπα των ονείρων της και μέσα σε λίγα λεπτά βλέπει όλη την ζωή της να αλλάζει…. Να μεταμορφώνεται στην βασίλισσα του παραμυθιού και να ζει μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια, χωρίς να φοβάται ότι ο δείκτης του ρολογιού θα δείξει δώδεκα.»

    Που να το φανταζόταν η όμορφη Σταρ Ελλάς ότι εκείνο το πρωινό του Αυγούστου, ότι αποδεχόμενη την πρόσκληση ενός φίλου του να πάνε στη βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Αγγελάκη στο Λαγονήσι, ότι θα γνώριζε τον άντρα της ζωής της.

    Έρωτας κεραυνοβόλος με την πρώτη ματιά και για τους δυο τους, θα σχολιάσουν όσοι τους ζούνε από εκείνη την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους.

    Έκτοτε έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον: Εκείνος την ερωτεύεται από την πρώτη ματιά και εκείνη καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για τον άντρα της ζωής της.  Αφήνει την καριέρα της στο μόντελινγκ και ζει μαζί του στιγμές ευτυχίας. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τελικά στις 6 Μαϊού 2017 σε μια λαμπερή τελετή στο Λαγονήσι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ισμήνη Νταφοπούλου: Στο Πόρτο Χέλι ο γάμος της πρώην Star Hellas με τον εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η παραμυθένια δεξίωση της Πίπα Μίντλετον (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένα από τα πιο περιζήτητα διαμερίσματα στο Μανχάταν αφήνει άφωνο κάθε επισκέπτη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ