• LIFE&STYLE

    Ηρώ Δημητροπούλου: Έφυγε από την πίσω πόρτα με τη μαμά της μετά τα καλλιστεία (video)

    • NewsRoom
    δημητροπουλου-ηρω-καλλιστεια

    Ηρώ Δημητροπούλου


    Μπορεί η μία από τις δύο υποψήφιες που απορρίφθηκαν από το Greece’s Next Top Model να κατάφερε να στεφθεί Σταρ Ελλάς 2018, ωστόσο η άλλη κοπέλα δεν μπόρεσε να μπει ούτε στην 10αδα των καλλιστείων.

    Ο λόγος για την Ηρώ Δημητροπούλου, η οποία αποδοκιμάστηκε έντονα για τις πλαστικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί σε ηλικία μόλις 18 ετών. Αντίθετα με την Ιωάννα Μπέλλα, η 18χρονη Ηρώ δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, ενώ έφυγε στενοχωρημένη από την πίσω πόρτα μαζί με την μητέρα της.

    «Η Ηρώ Δημητροπούλου πήγε χθες στα Καλλιστεία 2018. Εκεί κάποιοι από τους κριτές προφανώς σκέφτηκαν όπως η κυρία Κρίστι Κρανά που είπε πριν ότι δεν μου αρέσει το τόσο πείραγμα και το κορίτσι το συγκεκριμένο δεν πήρε κανένα τίτλο. Στεναχωρημένη έφυγε από την πίσω πόρτα μαζί με τη μαμά της», ανέφερε στον αέρα των Κου Κου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

    https://www.instagram.com/p/Bn6DubxiGhD/

    Μάλιστα πρόσθεσε ότι, «Νομίζω δεν την έφαγαν τα κυκλώματα, ούτε οι πλαστικές, αλλά οι επιλογές που έχει κάνει. Αφού θα πήγαινες για Star Ελλάς γιατί έκανες πέρασμα από τα Πελοποννησιακά; Δεν βγήκε πρώτη στην Β’ Εθνική σε παίρνουν στην Α’ Εθνική, θα κάτσεις στον πάγκο».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε ο θρύλος των μπλουζ, Ότις Ρας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσσα Μποφίλιου: Το τρυφερό μήνυμα και η φωτογραφία από το μήνα του μέλιτος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την Κατερίνα Γερονικολού και την Βάσω Λασκαράκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Μπέλλα: Πώς ήταν η Σταρ Ελλάς 2018 πριν τις πλαστικές; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ