• LIFE&STYLE

    Νατάσσα Μποφίλιου: Το τρυφερό μήνυμα και η φωτογραφία από το μήνα του μέλιτος

    • NewsRoom
    Μποφιλιου-κορτσελης

    Νατάσα Μποφίλιου και Χρήστος Κορτσέλης


    Δύο εβδομάδες μετά το γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη, η Νατάσσα Μποφίλιου μοιράστηκε δημόσια μία τρυφερή ανάμνηση από το μήνα του μέλιτος με τον δικό της μοναδικό ποιητικό λόγο.

    «Σ’αυτό τον βράχο μάς βρήκε το τέλος του Σεπτέμβρη. Αγκαλιά στην ομορφιά και την αγάπη. Πόσο τυχεροί. Ξέρω… Και ξέρω ακόμη, πως μέσα στην τόση ασχήμια των γεγονότων που πέφτουν κάτα πάνω μας σαν καταρράκτης, η ομορφιά φαντάζει τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική… Αλλά ίσως, λέω ίσως, η όποια ομορφιά και αγάπη έχουμε ονειρευτεί, δει, ζήσει μας κάνουν καλύτερους και δυνατότερους να παλέψουμε τη ζωή. Καλό μήνα αγαπημένοι μου. Στις θέσεις μας», έγραψε η τραγουδίστρια αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τον εξωτικό προορισμό, όπου πέρασε με τον σύζυγό της το μήνα του μέλιτος.

    View this post on Instagram

    Σ' αυτό τον βράχο μάς βρήκε το τέλος του Σεπτέμβρη. Αγκαλιά στην όμορφια και την άγαπη. Πόσο τυχεροί. Ξέρω… Και ξέρω ακόμη, πως μέσα στην τόση ασχήμια των γεγονότων που πέφτουν κάτα πάνω μας σαν καταρράκτης, η ομορφιά φαντάζει τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική… Αλλά ίσως, λέω ίσως, η όποια ομορφιά και αγάπη έχουμε ονειρευτεί, δει, ζήσει μας κάνουν καλύτερους και δυνατότερους να παλέψουμε τη ζωή. Καλό μήνα αγαπημένοι μου ♡ Στις θέσεις μας.

    A post shared by Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) on

    Μόλις μία φωτογραφία κυκλοφόρησε στα social media από το γάμο της τραγουδίστριας, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διεγράφη, καθώς το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει την σημαντική ημέρα μόνο για εκείνους και τους δικούς τους ανθρώπους.

    Η μοναδική πληροφορία που διέρρευσε είναι ότι το κοστούμι του γαμπρού έραψε ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι γυρεύει ο Άνθιμος Ανανιάδης στη Βουλή; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την Κατερίνα Γερονικολού και την Βάσω Λασκαράκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς είναι σήμερα η νικήτρια του πρώτου Next Top Model; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ