ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ή Joanna Fyllidou, μετά την αποχώρησή της από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα», κυνηγάει το όνειρό της στην Αμερική.
Τα αποτελέσματα αυτών, μαρτυρούν ότι τα πηγαίνει περίφημα. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς Homeland σε μια μικρή, αλλά σημαντική σκηνή, όπου αντάλλαξαν τσάντες με την πρωταγωνίστρια, την ώρα που φρέσκαραν το μακιγιάζ τους στο μπάνιο.
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες και ανέφερε για τη συμμετοχή της στην σειρά: «Το τέλος του “Homeland” με άφησε άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μέρα του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», έγραψε σε φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
https://www.instagram.com/p/B_ebg7RnfVx/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αρχαία Νεμέα: Φωτιά εκδηλώθηκε τώρα – Σηκώθηκαν 6 εναέρια
- Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά ξέσπασε στη περιοχή Μεγάλη Βόλβη – Επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
- Καμπανάκι για τη VTB Bank: Ιστορική πτώση εσόδων φέρνουν οι ρωσικές κυρώσεις – Εντείνεται ο φόβος για κατάρρευση των τραπεζών στην Μόσχα
- Μακρόν: «Προαναγγελθείσα καταστροφή» το ισραηλινό σχέδιο για τη Γάζα
