• LIFE&STYLE

    Οι 6 σειρές που θα σε βοηθήσουν να… επιζήσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς Survivor

    Survivor


    Το Survivor έχει γίνει η καθημερινή «guilty pleasure» συνήθεια των Ελλήνων, όμως από σήμερα έως και την Δευτέρα του Πάσχα, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα.

    Τώρα που άνοιξε το βραδινό σου πρόγραμμα και δεν ξέρεις πως να αναπληρώσεις αυτό το μεγάλο κενό που δημιούργησε το Survivor, σου προτείνω 5 σειρές για να κολλήσεις!

    Bates Motel

    Είναι ένα prequel με πέντε συνολικά κύκλους, του κινηματογραφικού θρίλερ του Hitchcock, Psycho. Η σειρά πραγματεύεται τη ζωή της Νόρμα Μπέιτς και του γιου της, Νόρμαν, οι οποίοι μετακομίζουν σε μία κωμόπολη και αγοράζουν ένα μοτέλ. Ο Νόρμαν παθαίνει διαλείψεις, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπράττει εγκλήματα που δε θυμάται, ενώ η Νόρμα τον προστατεύει μέχρι και από τον ίδιο του τον εαυτό!

    Feud

    Νέα σειρά του Ryan Murphy, βασισμένη στην βεντέτα μεγάλων κινηματογραφικών αστέρων με την Jessica Lange να υποδύεται την Joan Crawford και την Susan Sarandon την Bette Davis. Γκλάμουρ, Χόλιγουντ, αντιζηλίες και πολλές δολοπλοκίες σε περιμένουν! Χανταμπάκης who?!

    https://youtu.be/1ADgq6RlmaY

    Pretty Little Liars

    Λοιπόν, επτά κύκλοι γεμάτοι ψέματα, μυστικά και μυστηριώδη θάνατοι σε περιμένουν με πρωταγωνίστριες τέσσερις φίλες που προσπαθούν να εξιχνιάσουν τον φόνο της καλύτερής τους φίλης, ενώ παράλληλα κάποιος άγνωστος τις παρενοχλεί απειλώντας ότι θα βγάλει όλα τα μυστικά τους στη φόρα!

    https://youtu.be/-1mqgKH2u18

    Homeland

    Πολιτική σειρά με έξι κύκλους που θα σου κόψει την ανάσα, αφού είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα με τρομοκρατικές υποθέσεις, CIA και πρωταγωνίστρια την πράκτορα Κάρι Μάθισον.

    Better Call Saul

    Ένα ακόμα prequel, αυτή τη φορά του επικού Breaking Bad με πρωταγωνιστή τον δικηγόρο Σαούλ. Αν δεν την έχεις ξεκινήσει ακόμα, επειδή δεν σου λέει και πολλά ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, αναθεώρησε, γιατί η ιστορία του και η ευφυΐα του δημιουργεί την τέλεια σειρά. Επίσης, εμφάνιση κάνει ο απίστευτος Μάικ. Δύο κύκλοι έχουν προβληθεί ολοκληρωμένοι, ενώ ο τρίτος μόλις ξεκίνησε!

    Prison Break

    Η μεγάλη και επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Prison Break που έκανε όλους να παραμιλούν, επιστρέφει φέτος με νέα επεισόδια και σε περίπτωση που δεν την έχεις δει καν, καλύτερα να ξεκινήσεις τώρα! Ο Μάικλ Σκόφιλντ προσπαθεί να βοηθήσει τον αδελφό του να δραπετεύσει από τη φυλακή διαπράττοντας μία ληστεία σε τράπεζα, μόνο και μόνο για να καταδικαστεί και να εγκλειστεί στην ίδια φυλακή με τον αδερφό του. Τα τατουάζ του αποτελούν τον χάρτη που θα τον οδηγήσει στο στόχο του!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Το άγνωστο ατύχημα του Γιάννη Σπαλιάρα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Survivor: Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου (videos)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Προκαλούν οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρησή του – Τα σχόλια στο Twitter (video)



    ΣΧΟΛΙΑ