• LIFE&STYLE

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πλήθος επωνύμων σε εκδήλωση για την υποστήριξη των θεραπειών της

    • NewsRoom
    Γιάννης Σπαλιάρας και Ιωάννα Παλιοσπύρου

    Γιάννης Σπαλιάρας και Ιωάννα Παλιοσπύρου


    Εκδήλωση γνωστής εταιρείας επίπλων για την υποστήριξη των θεραπειών που υποβάλλεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με πλήθος επωνύμων να δίνουν το «παρών».

    Η 37χρονη κοπέλα επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά τις θεραπείες, στις οποίες υποβλήθηκε σε εξειδικευμένη μονάδα για εγκαυματίες στο Παρίσι, προκειμένου να επανέλθει η λειτουργικότητα στο δέρμα της. Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την ίδια.

    Εκεί συνομίλησε με κόσμο, ενώ πόζαρε χαμογελαστή για φωτογραφίες. Μεταξύ των καλεσμένων της βραδιάς ήταν και ο Γιάννης Σπαλιάρας, με τον οποίο φωτογραφήθηκε η Ιωάννα.

    Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το μοντέλο και ηθοποιός στο προφίλ του στο Facebook.

    Εκεί βρέθηκαν και άλλα γνωστά πρόσωπα της showbiz. Ανάμεσά τους, ο Μάκης Τσέλιος, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Νίνα Λοτσάρη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

    Φυσικά, στο πλευρό της Ιωάννας ήταν και η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια εκτεταμένα εγκαύματα και σοβαρές φθορές, που δυστυχώς εσείς πίσω από τη μάσκα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιοι γιατροί είναι λίγο πιο ωμοί και σερβίρουν την αλήθεια.

    Ακόμα και με τη σκληρή αλήθεια, η Ιωάννα, επειδή είναι παλικάρι, είναι πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα και είναι τόσο αποφασισμένη να τους διαψεύσει όλους και να τα καταφέρει να βγει νικήτρια στο τέλος, να μπορέσει να πετάξει τη μάσκα.

    Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μη σοκάρεται όταν θα βγάλει αυτή τη μάσκα. Το δεξί της χέρι δεν σηκώνεται ψηλά όπως σε εμάς».

    Σημειώνεται ότι η Αννίτα Ναθαναήλ συνόδευσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο ταξίδι της στο Παρίσι και τη στήριξε όταν έλαβε την ιδιαίτερα σκληρή αξιολόγηση για το δέρμα της από τους γιατρούς.

    Διαβάστε επίσης:

    Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι είπαν οι γιατροί στο Παρίσι

    Στο Παρίσι για θεραπείες η Ιωάννα Παλιοσπύρου

    Σε δημοπρασία ρακέτα του Τσιτσιπά και φανέλες Μπουρούση-Παππά για τα χειρουργεία της Ιωάννας



    ΣΧΟΛΙΑ