• Κοινωνία

    Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι είπαν οι γιατροί στο Παρίσι

    • NewsRoom
    Αννίτα Ναθαναήλ - Ιωάννα Παλιοσπύρου

    Αννίτα Ναθαναήλ και Ιωάννα Παλιοσπύρου


    Δεν είναι καλά τα νέα από το Παρίσι για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

    Η 37χρονη κοπέλα, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα για έναν νέο κύκλο θεραπειών.

    «Το ταξίδι μου είναι καθαρά συμβουλευτικό από ιατρικής άποψης. Οι ειδικοί που με παρακολουθούν θέλουν να διαπιστώσουν την πρόοδό μου. Δε θα κάνω τώρα κάποια θεραπεία», δήλωσε η η ίδια.

    Στο πλευρό της βρίσκεται η στενή φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία κατέγραψε σε βίντεο μέρος της διαδικασίας.

    Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram, βλέπουμε την Ιωάννα να προχωρά στον διάδρομο του στρατιωτικού νοσοκομείου Hôpital d’instruction des armées Percy. Εκεί είναι έτοιμη να επισκεφτεί το ιατρείο των ειδικών που την παρακολουθούν.

    Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, Αννίτα Ναθαναήλ σημειώνει: «1,5 χρόνο μετά την επίθεση ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας».

    Ωστόσο, τα βίντεο ξαφνικά διεκόπησαν με την Αννίτα Ναθαναήλ να εξηγεί ότι: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…»

    Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παλιοσπύρου επισκέφτηκε και ένα ειδικό Κέντρο Υδροθεραπείας στο Παρίσι, για το οποίο είχε μιλήσει η γιατρός της στο Live News στο MEGA.

    «Χρειάζεται και επαναλήψεις, δηλαδή οι πλαστικοί λένε ότι μία φορά στο εξάμηνο πρέπει να το κάνει, για κάποιο διάστημα, για να μπορέσει να επανέλθει το δέρμα, η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματος μετά από τα μοσχεύματα και στο πρόσωπο, φυσικά και για τον τράχηλο και για το χέρι της, όπου έχει εγκαύματα, σε όλο το σώμα γίνεται», είχε αναφέρει.

    Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram:

    Ιωάννα Παλιοσπύρου

    Ιωάννα Παλιοσπύρου

    Διαβάστε επίσης:

    Στο Παρίσι για θεραπείες η Ιωάννα Παλιοσπύρου

    Σε δημοπρασία ρακέτα του Τσιτσιπά και φανέλες Μπουρούση-Παππά για τα χειρουργεία της Ιωάννας

    Αυτοκτόνησε πρώην στενός συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη



    ΣΧΟΛΙΑ