• LIFE&STYLE

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτοτρολάρεται και στέλνει μήνυμα για τις πλαστικές επεμβάσεις

    • NewsRoom
    Παπαγεωργιου-Ηλιανα

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    «Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;»

    Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της και συγκεκριμένα ρινοπλαστική.

    Το πανέμορφο μοντέλο και αυστηρή κριτής του GNTM αποδεικνύοντας ότι δεν έχει ίχνος κόμπλεξ, ανέβασε δύο σέλφι φωτογραφίες, στην μία εκ των οποίων έχει μεγαλώσει με κάποιο φίλτρο τη μύτη της, ενώ στην άλλη είναι κανονικά όπως είναι στην πραγματικότητα.

    Στη λεζάντα των δύο φωτογραφιών θέλησε να περάσει ένα θετικό μήνυμα στα νεαρά κορίτσια για τη σημασία του να αγαπάμε και να εκτιμάμε τον εαυτό μας.

    Παράλληλα, έβαλε τέλος στις φήμες περί ρινοπλαστικής λέγοντας:

    «’Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;’ Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία ). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας.

    Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ!

    Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά».

    View this post on Instagram

    «Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία 🤪). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά ❤️ #cyranodebergerac

    A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on



    ΣΧΟΛΙΑ