• LIFE&STYLE

    Ιδέες οργάνωσης με κουτιά παπουτσιών

    • NewsRoom
    κουτιά παπουτσιών


    Έχετε τόσα κουτιά παπουτσιών, κάποια τα χρησιμοποιείτε για να αποθηκεύετε τα παπούτσια σας, κάποια άλλα όμως ίσως τα έχετε αφήσει άδεια μήπως και τα χρειαστείτε. Γιατί λοιπόν να μην τα αξιοποιήσετε και να οργανώσετε κάποιες γωνιές του σπιτιού σας; Εμείς σας προτείνουμε μερικές έξυπνες ιδέες οργάνωσης με χάρτινα κουτιά παπουτσιών!

    1. Κουτιά αποθήκευσης για το παιδικό δωμάτιο

    box2Το παιδικό δωμάτιο πάντα χρειάζεται κι άλλα κουτιά για να τοποθετήσετε και να οργανώσετε τα παιχνίδια του μικρού σας. “Ντύστε” τα λοιπόν με χάρτες που έχουν χρώματα και δώστε μια νέα νότα εξερεύνησης στο παιδικό δωμάτιο. Το ίδιο φυσικά μπορείτε να κάνετε και για το γραφείο σας, όπου θ΄αποθηκεύετε στυλό, μολύβια κλπ.

    2. Κουτιά αποθήκευσης για το γραφείο 

    3df73581a94aba01a1ac418a0197a2b9Ντύστε κουτιά παπουτσιών με πολύχρωμο χαρτί και τοποθετήστε μέσα (πάλι ντυμένα) άδεια ρολά τουαλέτας. Έτσι θα μπορείτε τέλεια να οργανώσετε το γραφείο σας, τα στυλό, τα ψαλίδια και τους μαρκαδόρους. Είτε για εσάς, είτε για τον μικρό μαθητή σας…

    3. Κουτιά αποθήκευσης με ετικέτες 

    box1Έχετε ένα έπιπλο χωρίς ράφια στο δωμάτιο ή το χολ; Τέλεια! “Ντύστε” λοιπόν μικρά ή μεγαλύτερα κουτιά παπουτσιών, κολλήστε απ΄έξω ετικέτες ώστε να ξέρετε τι έχει μέσα το κάθε κουτί και δημιουργήστε μια νέα γωνιά με τακτοποιημένα πράγματα στο σπίτι σας!

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δέκα tips για να κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού και πώς θα τα αποφύγουμε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα τρόποι για να κρατήσετε τη ζέστη στο σπίτι σας τον χειμώνα



    ΣΧΟΛΙΑ