• Κοινωνία

    Η συγκλονιστική κατάθεση της Έλενας Χριστοπούλου για την επίθεση στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση


    Οι δραματικές στιγμές που έζησαν στο γκαράζ του σπιτιού τους ο κομμωτής των celebrities Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγος του, booker μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου αναβίωσαν μέσα από τις μαρτυρίες τους ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

    Τρέμοντας και μέσα σε αναφιλητά η Έλενα Χριστοπούλου, περιέγραψε στους δικαστές τη δολοφονική απόπειρα που δέχθηκαν, τον Ιανουάριο του 2016, στο γκαράζ του σπιτιού τους στο  Λυκαβηττό.

    Σοκαρισμένη η  Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε όταν ο συνήγορος υπεράσπισης έβγαλε ένα ψεύτικο όπλο, σηκώνοντας το ψηλά, επιχειρώντας μία αναπαράσταση της αιματηρής επίθεσης.

    Έλενα Χριστοπούλου: Έπρεπε να το φέρετε μπροστά μου; Είναι αληθινό;

    Συνήγορος: Όχι 0,99 ευρώ από τα Τζάμπο.

    Έλενα Χριστοπούλου: Βάλτε το τώρα στην τσάντα. Τώρα αμέσως…

    Πρόεδρος: Δεν είναι σε καλή κατάσταση  η μάρτυρας τρέμει ολόκληρη .

    Πάνος Καλλίτσης: Ντροπή σας…

    Εισαγγελέας: Να σέβεστε κύριε συνήγορε.

    Έλενα Χριστοπούλου: Αν δεν είχε σωθεί από θαύμα ο κ. Καλλίτσης θα τον φέρνατε από το νεκροταφείο για να κάνει την αναπαράσταση.

    Η κ. Χριστοπούλου μίλησε για τη στιγμή που οι κατηγορούμενοι εισέβαλαν οπλοφορώντας στο γκαράζ τους και περιέγραψε πως ο πρώην σύζυγός της, αν και τραυματισμένος αντέδρασε σε μια προσπάθεια να την προστατεύσει.

    «Αν και τραυματισμένος, έκανε τα πάντα για να μας προστατεύσει… Πάλεψε πολύ γενναία», κατέθεσε η Έλενα Χριστοπούλου, με τον εισαγγελέα να σχολιάζει: «Ούτε σε ταινία δεν τα έχουμε δει αυτά. Και ο Σταλόνε να ήταν θα έπεφτε… Ούτε σε κόμικ που πυροβολούν τα ζόμπι και δεν πέφτουν. Πήγαν να ληστέψουν ένα κομμωτή και βρέθηκαν κοντά σε ένα κομάντο».

    Όταν ο ένας από τους κατηγορούμενους πήρε το λόγο ισχυρίστηκε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. «Αφού ήθελα να τη σκοτώσω γιατί δεν τη σκότωσα; Γιατί δεν ήθελα…» είπε.

    Έλενα Χριστοπούλου: Επειδή είχαμε και τύχη μέσα στην ατυχία μας. Πυροβολήσατε τον Πάνο.

    Κατηγορούμενος: Στα πόδια…

    Έλενα Χριστοπούλου: Και στην καρδιά.

    Ο γνωστός κομμωτής επέδειξε στο δικαστήριο τα τραύματα του.

    «Έχω φάει τρεις σφαίρες. Η πρώτη με βρήκε πάνω από το γόνατο. Του όρμησα από ένστικτο γιατί ήθελα να έχω στοιχεία του πάνω μου. Ήθελα να σώσω τον άνθρωπο μου… Με πυροβόλησε και στο άλλο πόδι και στη συνέχεια δίπλα στην καρδιά», κατέθεσε, σηκώνοντας τη μπλούζα του για να δείξει στους δικαστές το χτύπημα της σφαίρας δίπλα στην καρδιά του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Καλλίτσης : Τι ψιθυρίζουν οι αστυνομικοί για τα κίνητρα των επίδοξων δολοφόνων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου με όσους κατακρίνουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ