• LIFE&STYLE

    Η «Μικρή Ολλανδέζα» αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor (video)

    δαναη-γεωργαντα-μικρη-ολλανδεζα

    Δανάη Γεωργαντά


    Ένα από τα ονόματα που ακούγονταν ότι θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το φετινό Survivor ήταν και εκείνο της δημοφιλούς YouTuber, Δανάης Γεωργαντά. Η «Μικρή Ολλανδέζα», όπως είναι γνωστή από το κανάλι της στο YouTube, αποκάλυψε ότι οι φήμες που κυκλοφορούσαν είναι αληθινές, ωστόσο τελικά κάτι την εμπόδισε από το να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης τους ΣΚΑΪ.

    Στο πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο YouTube, η Δανάη επιβεβαίωσε ότι είχε δεχτεί πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου για να λάβει μέρος στο Survivor 2 και συγκεκριμένα να ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων.

    Η αποκάλυψη αυτή έγινε χθες, Κυριακή, ύστερα από καιρό, καθώς όπως δήλωσε η ίδια, σκέφτηκε σοβαρά την πρόταση, ωστόσο προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες και γι’ αυτό το λόγο δεν μπόρεσε τελικά να πάρει μέρος.

    survivor-ασυλία-αποχώρηση

    Πιο συγκεκριμένα, είχε ένα ινομύωμα, δηλαδή έναν καλοήθη όγκο στη μήτρα, που όμως είχε μεγαλώσει αρκετά και έπρεπε να χειρουργηθεί με καισαρική. Η «Μικρή Ολλανδέζα» υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον έχει αναρρώσει.

    To 2009, η Δανάη Γεωργαντά είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι Next Top Model του ANT1.

    Ίσως, να δούμε, λοιπόν, την Δανάη στο Survivor 3…

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Οι πρώτες φωτογραφίες του Μάριου Πρίαμου και του Γ. Χρανιώτη από τον Άγ. Δομίνικο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο ελληνικό YouTube: Αγωγή κατέθεσε η Μάρα Σαμαρτζή εναντίον YouTuber

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή είναι η κλινική που γέννησε η Κέιτ Μίντλετον



    ΣΧΟΛΙΑ