ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μία φωτογραφία μαζί με τους δυο κούκλους γιους της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους followers της η Μαρία Μπακοδήμου στο Instagram.
Η Καθαρά Δευτέρα είναι μία ημέρα που περνάμε με την οικογένειά μας, έτσι και η παρουσιάστρια του Power of Love ανέβασε μία σέλφι με τον Νικήτα και τον Άρη.
Μάλιστα, ο μεγάλος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Νικήτας σπουδάζει στο εξωτερικό, ωστόσο επέστρεψε στην Ελλάδα για να περάσει τις γιορτινές ημέρες με την οικογένειά του.
https://www.instagram.com/p/Bu3R8cAgZbA/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όταν η Μαρία Μπακοδήμου ήταν μελαχρινή το 1991…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μπακοδήμου-Δημήτρης Αγυρόπουλος: Αποχαιρετούν τον γιο τους που φεύγει στο εξωτερικό (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρία Μπακοδήμου: Αυτές είναι οι δύο τροφές που έκοψε και έχασε κιλά (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.