ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μία φωτογραφία μαζί με τους δυο κούκλους γιους της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους followers της η Μαρία Μπακοδήμου στο Instagram.
Η Καθαρά Δευτέρα είναι μία ημέρα που περνάμε με την οικογένειά μας, έτσι και η παρουσιάστρια του Power of Love ανέβασε μία σέλφι με τον Νικήτα και τον Άρη.
Μάλιστα, ο μεγάλος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Νικήτας σπουδάζει στο εξωτερικό, ωστόσο επέστρεψε στην Ελλάδα για να περάσει τις γιορτινές ημέρες με την οικογένειά του.
https://www.instagram.com/p/Bu3R8cAgZbA/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όταν η Μαρία Μπακοδήμου ήταν μελαχρινή το 1991…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μπακοδήμου-Δημήτρης Αγυρόπουλος: Αποχαιρετούν τον γιο τους που φεύγει στο εξωτερικό (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρία Μπακοδήμου: Αυτές είναι οι δύο τροφές που έκοψε και έχασε κιλά (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στη φυλακή έως 5 χρόνια όποιος μετανάστης δεν παίρνει άσυλο – Πότε θα μπαίνει «βραχιολάκι»
- XRTC: Οι 6 αδυναμίες της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και οι προοπτικές στον νέο κύκλο ανάπτυξής της
- Το αξέχαστο πάρτι του Ανδρεάδη στη Μύκονο με καλεσμένο τον Αρνό της Louis Vuitton, πού βρίσκεται το Theolina του Θ. Φέσσα, οι τραπεζίτες που βρέθηκαν στην Αντίπαρο και μία παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναύπλιο
- Ασφαλιστική αγορά: Συναγερμός για τα κόστη υγείας – Ανησυχίες και νέες προτάσεις μετά την έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
