• LIFE&STYLE

    Όταν η Μαρία Μπακοδήμου ήταν μελαχρινή το 1991…

    • NewsRoom
    Μαρία Μπακοδήμου

    Μαρία Μπακοδήμου


    Ξεκίνησε στα πρώτα της βήματα ως μελαχρινή και έφτασε να είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την ξανθιά, σήμερα, Μαρία Μπακοδήμου.

    Ας κάνουμε μια αναδρομή στο χρόνο για να δούμε την Μαρία Μπακοδήμου στη δεύτερη τηλεοπτική της εμφάνιση –είχε προηγηθεί το πρωτοχρονιάτικο σόου του Αντ1 “Καζαμίας΄91” – όχι σαν παρουσιάστρια όπως την αγαπήσαμε αργότερα, αλλά ως ηθοποιό.

    Πριν 28 χρόνια, το 1991 δηλαδή, η ΕΤ2 κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 14:00, μετέδιδε το ζωντανό σόου ΕΤ… 2 ώρες μαζί, με παρουσιάστρια την Τιτίκα Στασινοπούλου, αγαπημένη ηθοποιό από τον κινηματογράφο, τις βιντεοταινίες και το θέατρο.

    Η εκπομπή ήταν ζωντανή, παρουσία κοινού, είχε πολλά παιχνίδια και στο στούντιο και με τηλεφωνικές συμμετοχές από το σπίτι, καλεσμένους ηθοποιούς και πολλούς τραγουδιστές που τους παρουσίαζε ο Ρόμπερτ Ουίλλιαμς. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε μία από τις πρώτες του εμφανίσεις στο συγκεκριμένο σόου, όπως και ο Δάκης, η Ρένα Παγκράτη και άλλοι καλλιτέχνες.

    Εκτός από τα παραπάνω, τα οποία διέκοπτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 15:00, και συνέχιζε μετά ξανά η εκπομπή, το ενδιαφέρον ήταν ένα πεντάλεπτο σκετσάκι που προβαλλόταν κατά τη διάρκεια του σόου με ήρωες δύο πλούσιες οικογένειες που αν και είχαν λεφτά και δόξα, ήθελαν να εκδικηθούν η μία την άλλη, κάνοντας ίντριγκες, απαγωγές χρησιμοποιώντας κάθε κόλπο για να πετύχουν το σκοπό τους.

    Αυτές ήταν η οικογένεια Δελαπάστα και η οικογένεια Καρναβά. Η Μαρία Μπακοδήμου συμμετείχε ως η βασική ηρωίδα των σατιρικών αυτών βίντεο, υποδυόμενη την Τζέλα Καρναβά. Συμμετείχαν επίσης ο Τάκης Βλαστός, ο Γιώργος Φραντζεσκάκης, η Μελίσσα Στοΐλη κ.α.

    Δείτε το απόσπασμα με την μελαχρινή Μαρία Μπακοδήμου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση που «ανακάλυψε» ξεχασμένο το cosmopoliti.gr:

    Η εκπομπή αν και είχε αλλάξει η δεκαετία, είχε έντονο το στιλ ’80s και γι’ αυτό δεν είχε επιτυχία. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι θεωρείται… προάγγελος των εκπομπών που γνώρισαν τεράστια επιτυχία στην ιδιωτική τηλεόραση, όπως το Ciao Ant1 και το Μπράβο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Power of Love: Ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου με δυο παίκτριες – Τι συνέβη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μπακοδήμου: Αυτές είναι οι δύο τροφές που έκοψε και έχασε κιλά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ