• LIFE&STYLE

    Η Μαρία Κορινθίου μεταμορφώθηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη – Πώς αντέδρασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ; (video)

    κορινθιου

    Μαρία Κορινθίου


    Για πρώτη φορά η Μαρία Κορινθίου άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και από μελαχρινή σεξοβόμβα έγινε κατάξανθη για τις ανάγκες του ρόλου στη θεατρική παράσταση Η Νεράιδα και το Παλικάρι. Η ταλαντούχα ηθοποιός στην παράσταση υποδύεται την Κατερινιώ, ρόλο που είχε ενσαρκώσει η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με ανάρτησή της στο Instagram, η Κορινθίου ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τα θετικά σχόλια που δέχτηκε αναφορικά με το νέο της hairlook.

    «Έχω τρελαθεί με την αγάπη σας! Οποια γνώμη και να έχετε για το ξανθό μου, έχει μέσα τόση αγάπη! Αλήθεια όμως πόσο πραγματικά ευλογημένη είμαι! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

    Ο γιος της Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε και στο δικό του προφίλ στο Facebook τη φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με το σχόλιο:

    «Αυτό. Πραγματικά επιτέλους!»

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156776762148236

    Η κίνηση αυτή του Γιάννη Παπαμιχαήλ σχολιάστηκε αρνητικά από τη μεριά των θαυμαστών της Αλίκης Βουγιουκλάκη, οι οποίοι έσπευσαν να επισημάνουν πως η Αλίκη είναι αναντικατάστατη. Με νέα ανάρτησή του, ο γιος της Αλίκης ξεκαθάρισε πως:

    «Πέρα από την πλάκα, φέτος παίζονται διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Εγώ προσωπικά ΟΥΤΕ εγκρίνω, ΟΥΤΕ απορρίπτω καμία (παράσταση…). Όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.»

    https://www.facebook.com/john.papamichail/posts/10156778041283236

    View this post on Instagram

    The new Blonde Me…… ?? Το τόλμησα ….και ναι, είμαι τρελή! Αύριο στα περίπτερα στο @downtownmaggr που πάντα με προσέχει και με αγαπά! @nancyzabetoglou @thananagnostopoulos σας ευχαριστώ για όλα! Και εξυπακούεται την καινούργια μου οικογένεια @schwarzkopfpro.greece @schwarzkopfpro που είναι δίπλα μου σε όλους του τομείς, μέχρι και στο ψυχολογικό κομμάτι γι αυτή τη τεράστια αλλαγή μου και τον #hairexpert της #schwarzkopfprofessional @christosmichailidis _____________ #schwarzkopfpro #schwarzkopfprogreece #BLONDME #EXPRESSYOURBLONDME #hair @christosmichailidis #photography @lefteris_siarapis #newme #cover #covergirl #coverstory #mariakorinthiou #actress #styling @nikolaidi_filitsa #makeup @dimitris__stamatiou

    A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

    Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά λέγοντας πως:

    «Την έχουμε αποκαλέσει Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι, είναι ένα μεσογειακό πρότυπο δεν μου αρέσει που έκανε την αλλαγή γιατί ούτε ο σκηνοθέτης της – συγγνώμη Γιώργο που το λέω – δεν νομίζω ότι την προστάτεψε. Είναι η άποψη μου εντελώς. Ο ρόλος ήταν για μια κρητικοπούλα, εκείνος γράφτηκε πάνω στην Αλίκη. Η Μαρία Κορινθίου είναι η Μαρία Κορινθίου και θα έπρεπε να κάνει τον ρόλο όπως η Μαρία Κορινθίου, το υπέροχο ζουμερό πλάσμα».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς που «καίνε» τα μοντέλα του GNTM (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε παπούτσια για το φθινόπωρο (που δεν είναι μπότες) – Οικονομικές προτάσεις για όλα τα γούστα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Τζούλια Ρόμπερτς έβαψε τα μαλλιά της ροζ! (pic + video)



    ΣΧΟΛΙΑ