• LIFE&STYLE

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Με ροκ διάθεση στην Γαλλική Πρεσβεία

    • NewsRoom

    Μαρέβα Μητσοτάκη


    Ακόμη μια ενδιαφέρουσα επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.

    Αυτή τη φορά, η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε μια εναλλακτική ενδυματολογική επιλογή, διατηρώντας βέβαια πάντοτε την κομψότητα και το κλασσικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της. Πιο συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή της στην Γαλλική Πρεσβεία, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα total black σύνολο, αποτελούμενο από ένα μαύρο τοπ και από κάτω ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι σε στενή γραμμή. Ως πανωφόρι, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μαύρο σακάκι, ενώ φόρεσε και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

    Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με μια τσάντα, που «έσπαγε» το total black, καθώς είχε μπεζ και γαλάζιες αποχρώσεις. Τέλος, επέλεξε να έχει τα μαλλιά της χαλαρά κάτω, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους.

    Η σύζυγος του πρωθυπουργού βρέθηκε στην Γαλλική Πρεσβεία για την Παρασημοφόρηση του Γιώργου Αρχιμανδρίτη. Το δερμάτινο παντελόνι ήταν το κομμάτι εκείνο που ξεχώρισε από το σύνολό της, καθώς της πρόσδιδε μια πιο ροκ διάθεση, κάτι το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Μαρέβα Μητσοτάκη και απέσπασε πολύ καλές εντυπώσεις. Παράλληλα, φυσικά, ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

    Δείτε παρακάτω το λουκ της Μαρέβα Μητσοτάκη κατά την παρουσία της στην Γαλλική Πρεσβεία:
    Μαρέβα Μητσοτάκη



    ΣΧΟΛΙΑ