ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Φλοίσβο κατέπλευσε ο Μπραντ Πιτ, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του στην Ύδρα.
Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός κατέφτασε στην Αθήνα από την Ύδρα με τη θαλαμηγό του επιχειρηματία και κουμπάρου του Κωνσταντίνου Αργυρού, Έρικ Βασιλάτος.
Το σκάφος έφτασε στην Ύδρα από την Ελευσίνα και στάθμευσε δίπλα στο λιμάνι. Το βράδυ μεταξύ 8:00 και 9:00, βάρκες μετέφεραν τις αποσκευές του σταρ και της συνοδείας του.
Ο ίδιος επιβιβάστηκε μετά τα μεσάνυχτα και η θαλαμηγός «έπιασε» στη Μαρίνα Φλοίσβου νωρίς το πρωί της Τετάρτης.
Δείτε το βίντεο:
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπραντ Πιτ κατευθύνεται στη Χαλκίδα για κάποια ακόμα γυρίσματα στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό. Στη συνέχεια θα βρεθεί στη Νέα Μάκρη, επίσης για γυρίσματα, πριν επιστρέψει στην Ύδρα.
Διαβάστε επίσης:
Ο Μπραντ Πιτ χαμογελαστός στο λιμάνι της Ύδρας – Η στιγμή που επιβιβάζεται σε ιπτάμενο δελφίνι
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Στεφανίας στα νότια προάστια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Πραγματικά δεν με νοιάζει αν το Ιράν θα συμμετέχει στο Μουντιάλ – Είναι μια ηττημένη χώρα
- Qualco: Επίδειξη ισχύος από τους αγοραστές στο short της Arrowstreet
- Με Απόλυτη Επιτυχία Στέφθηκε το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αρθροσκόπησης «MAC 3: Masterclass Arthroscopy Course»
- Saudi Aramco: Στοχοποιήθηκε ξανά το μεγαλύτερο διυλιστήριο της εταιρείας στη Σαουδική Αραβία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.