• LIFE&STYLE

    Η Κιμ Καρντάσιαν βαφτίστηκε στην Αρμενία (pics)

    • NewsRoom

    Νορθ Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν


    Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό της Αρμενίας, η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ και τα παιδιά τους βαφτίστηκαν.

    Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας μέσα από τα social media, αναρτώντας φωτογραφίες από το ιερό αυτό μυστήριο.

    Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η ίδια μαζί με την 6χρονη κόρη της, Νορθ, η οποία όταν ήταν 2 μηνών βαφτίστηκε στην Ιερουσαλήμ. Δεν είναι ξεκάθαρο αν βαφτίστηκε για δεύτερη φορά μαζί με τα δύο αδέλφια της.

    Ντυμένη με ένα γκρίζο μακρύ φόρεμα σε γοργονέ γραμμή και ένα μαντήλι στο κεφάλι της, η Κιμ περπατάει με την πρωτότοκη κόρη της, η οποία είναι ντυμένη στα λευκά, μέσα στο ναό και στη συνέχεια ανάβουν ένα κεράκι.

    Η Κιμ ταξίδεψε στη χώρα καταγωγής της τη Δευτέρα, ενώ εκτός από τον ράπερ σύζυγό της και τα παιδιά τους, μαζί τους βρέθηκε και η μεσαία αδελφή της, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τα παιδιά της.

    Νορθ Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν

    «Ευχαριστώ Αρμενία για αυτό το τόσο αξέχαστο ταξίδι. Νιώθω ευλογημένη που βαφτίστηκα μαζί με τα παιδιά μου στην ‘μητέρα του Ετσμιατζίν’, τον βασικό καθεδρικό ναό που συχνά αποκαλείται ως το Βατικανό της αρμενικής αποστολικής εκκλησίας. Αυτή η εκκλησία χτίστηκε το 303 μ. Χ.,» έγραψε η Κιμ, κάτω από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε.

    Κιμ Καρντάσιαν και Νορθ Γουέστ

    Σε άλλη φωτογραφία, η λήψη της οποίας έχει γίνει κατά τη διάρκεια της τελετής και είναι λίγο πιο μακρινή, απεικονίζεται η Κιμ να κρατάει στην αγκαλιά της το μικρότερο γιο της, Ψαλμ, ενώ δίπλα της στέκονται, η Νορθ, ο Σικάγο και ο Σέιντ, αλλά και η Κόρτνεϊ με τα παιδιά της, Ρέιν Άστον, Πενέλοπι Σκότλαντ και Μέισον.

    Η θρησκεία και η πίστη είναι σημαντικά για τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος κάθε Κυριακή διοργανώνει στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες μία θρησκευτική τελετή, σε στυλ ιδιωτικής συναυλίας με μουσική γκόσπελ. Διάσημοι Αμερικανοί καλλιτέχνες, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος πρόσφατα παντρεύτηκε, έχουν δώσει το «παρών» σε αυτή την «θρησκευτική εμπειρία», όπως την αποκαλεί ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν.



    ΣΧΟΛΙΑ