• LIFE&STYLE

    Ξεπέρασε το 1 εκατ. δολάρια ο γάμος του Τζάστιν Μπίμπερ και της Χέιλι Μπάλντουιν

    • NewsRoom


    Πριν ένα χρόνο το διάσημο ζευγάρι Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπίμπερ, επέλεξε έναν σεμνό και λιτό πολιτικό γάμο σε δημαρχείο της Νέας Υόρκης για να ενώσουν τις ζωές τους. Όμως στον φετινό, θρησκευτικό, γάμο τους φρόντισαν να κάνουν όλο τον κόσμο να μιλάει για αυτούς.

    Ξόδεψαν περίπου 1,3 εκατ. δολάρια για την τελετή  που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο θέρετρο Palmetto Bluff στη Νότια Καρολίνα και για το προγαμιαίο πάρτι που είχε ως θέμα την διάσημη ρομαντική ταινία «Το Ημερολόγιο».

    Τα ρούχα υψηλής ραπτικής, η μίσθωση και διακόσμηση ενός τεράστιου αγροκτήματος και τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής των ίδιων και των εκλεκτών προσκεκλημένων τους, μεταξύ των οποίων η Κένταλ και η Κρις Τζένερ, ο Τζέιντεν Σμιθ και ο Usher φαίνεται πως «εκτόξευσαν» στα ύψη τον «λογαριασμό» της μεγάλης βραδιάς.

    Μόνο τα λουλούδια, όπως γράφει η Daily Mail, στοίχισαν 300.000 δολάρια, ενώ η τιμή των δωματίων στο 152 δωματίων ξενοδοχείο Montage Palmetto Bluff εντός του αγροκτήματος ξεκινά από 314 δολάρια ανά διανυκτέρευση και αυξάνεται ανάλογα με τις ανέσεις. Στο κοντινό χωριό Γουίλσον, υπάρχουν διαθέσιμα υπερπολυτελή καταλύματα με τιμή διανυκτέρευσης που ξεκινά από 1.750 δολάρια, ενώ ένα απλό πρωινό με φρυγανισμένο ψωμί στο Buffalo’s, το εστιατόριο όπου το ζεύγος Μπίμπερ και οι καλεσμένοι τους απόλαυσαν  πρωινό την επομένη του γάμου, κοστίζει 95 δολάρια το άτομο.

    View this post on Instagram

    Looking forward to forever with you @haileybieber

    A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

     



    ΣΧΟΛΙΑ