• LIFE&STYLE

    Η Κέιτ Μίντλετον έντυσε τον πρίγκιπα Λούις όπως η Νταϊάνα τον Ουίλιαμ (pics)

    βρετανικη οικογενεια


    Στο Κλάρενς Χάουζ συγκεντρώθηκε η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας για να γιορτάσει τα 75α γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου με τα εγγόνια του να κλέβουν την παράσταση. Μπορεί ο μικρός πρίγκιπας Λούις να μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα Τζορτζ όταν εκείνος ήταν ακόμη μωρό, ωστόσο στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Οίκος των Κλάρενς το outfit με το οποίο είναι ντυμένος, θυμίζει πολύ τον πατέρα του, Ουίλιαμ.

    Στις φωτογραφίες, ο Κάρολος, η σύζυγός του, Καμίλα και οι μικροί Τζορτζ και Σάρλοτ κάθονται σε ένα παγκάκι, ενώ πίσω τους στέκονται η Κέιτ Μίντλετον, ο Ουίλιαμ με τον 7 μηνών γιο τους, Λούις, αλλά και ο Χάρι με την εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ.

    Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν τα ρούχα που φόρεσαν στον μικρό Λούις, καθώς όταν ο πατέρας του, Ουίλιαμ ήταν περίπου στην ίδια ηλικία με εκείνον είχε εμφανιστεί με παρόμοιο σύνολο σε άσπρες και μπλε αποχρώσεις και Peter Pan κολάρο. Στη συγκεκριμένη εμφάνισή του ο πρίγκιπας Λούις φορά το ισπανικό brand La Coqueta, που κοστολογείται γύρω στα 85 ευρώ.

    λουις-νταινα-μιντλετον
    Αριστερά η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον μικρό πρίγκιπα Ουίλιαμ το 1983 και δεξιά η Κέιτ Μίντλετον με τον μικρό πρίγκιπα Λούις

    Από την άλλη, η Κέιτ Μίντλετον φορά μίντι πουά φόρεμα Alessandra Rich, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ μένει πιστή στον οίκο Givenchy, με ένα λευκό φόρεμα με navy λεπτομέρειες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η τρυφερή φωτογραφία της εγκυμονούσας Μέγκαν Μαρκλ από τον πρίγκιπα Χάρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον σερβίρουν σούπα σε φτωχούς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι πιο στυλάτες εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ από την βασιλική περιοδεία στην Ωκεανία (video)



    ΣΧΟΛΙΑ