• LIFE&STYLE

    Tο selfie γυμνό που έγινε μανία! Και η Emily Ratajkowski στα βήματα της Kardashian

    • NewsRoom


    Η Emily Ratajkowski φαίνεται να είναι ανερχόμενο αστέρι μετά Kim Kardashian, ποζάροντας και εκείνη  σε μια αρκετά  sexy  selfie. Η  ηθοποιός αφού ξεντύθηκε για μια γυμνή φωτογραφία στο Instagram  ρώτησε  από τους οπαδούς-ακολούθους  της: «Τι να φορέσει απόψε”. Η 24χρονη Emily, επιδεικνύοντας το μικροκαμωμένο σώμα της και καλύπτοντας το στήθος της με το ένα της χέρι κοίταζε τον εαυτό της μέσα από τον καθρέφτη του μπάνιου της.

    Η εικόνα της είναι  εντυπωσιακά παρόμοια με μια φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram η  Kim Kardashian – η οποία  επίσης ήταν ολόγυμνη  στο μπάνιο και παραπονέθηκε ότι δεν είχε τίποτα να φορέσει.

    Kim-Kardashian

    Η Emily μίλησε ανοιχτά για να υπερασπιστεί την  Κιμ αφότου έλαβε αρνητικές αντιδράσεις από έναν αριθμό των αστεριών, συμπεριλαμβανομένων των Bette Midler και Χλόη Moretz, για την τολμηρή φωτογραφία.

    Emily-Ratajkowski-on-InstagramΈγραψε στο Twitter: «”Love when a man comments on a woman’s decision to post a nude photo. Her body, her career. Sexist bullsh*t @kimkardashian. “Κάποιος πρέπει να διαβάσει το γράμμα που έγραψα στο διαδίκτυο  και  να πάρει   ένα μάθημα για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα και σεξουαλική στον πολιτισμό μας. Ehem.”

    Η Emily ετόξευσε τη φήμη της  όταν εμφανίστηκε γυμνή στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke 2013″Blurred Lines”. Τον περασμένο μήνα η ίδια έγραψε μια επιστολή σχετικά με την προσωπική εμπειρία της, στο ιντερνετικο ενημερωτικό δελτίο “Lenny” της Lena Dunham, αποκαλύπτοντας πως αναγκάστηκε να αισθάνεται ένοχη για την “ανάπτυξη” της «σεξουαλικότητας» της κατά τη διάρκεια της εφηβείας της.
    Emily-Ratajkowskiselfies-

    Η ηθοποιός επίσης, σε υπανιγμούς που αναφέρθηκαν ότι ο σύζυγος της Κιμ,  Kanye West ήταν πίσω από τις απαντήσεις στο Twitter, η Emily πρόσθεσε: «Επίσης,αγάπα όταν μια γυναίκα υπερασπίζεται τον ευατό της, όλοι  νομίζουν ότι πρέπει να υπάρχει ένας άντρας μιλώντας γι ‘αυτήν.”

    Η μαμά-των-δύο Kim αργότερα ανταπέδωσε τα πυρά σε επικρίσεις, επιμένοντας ότι αισθάνθηκε «εξουσία» από το σώμα, τη σεξουαλικότητά της, και ένιωσε άνετα στο ποζάροντας γυμνή.

     



    ΣΧΟΛΙΑ