• LIFE&STYLE

    Οι δύο αντίθετοι κινηματογραφικοί ρόλοι του Ράιαν Γκόσλινγκ

    • NewsRoom
    Ράιαν Γκόσλινγκ

    Ράιαν Γκόσλινγκ


    Ενώ συμμετέχει στα γυρίσματα της live-action ταινίας «Barbie», o Ράιαν Γκόσλινγκ παράλληλα κάνει πρεμιέρα σε ένα διαφορετικό ρόλο υποδύοντας έναν σκληρό και μοναχικό πράκτορα των αδελφών Ρούσο στην ταινία «n».

    Ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) δήλωσε ενθουσιασμένος για τον ρόλο του ως Κεν στην επερχόμενη ταινία της Warner Bros. «Επιτέλους», είπε στο Variety, «επιτέλους, συμβαίνει. Το περίμενα!»

    Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Γκόσλινγκ ως Κεν, ενθουσίασε τους φαν. Ο ηθοποιός πόζαρε με κατάξανθα μαλλιά και γυμνασμένο σώμα, φορώντας αμάνικο τζάκετ. Στην ταινία, που συνυπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουικ (Greta Gerwig), πρωταγωνιστεί η Μάργκο Ρόμπι μαζί με τους:  Αμέρικα Φερέρα, Σιμού Λιου, Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάνδρα Σιπ, Έμα Μάκι, Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ, Ίσα Ρέι και Μάικλ Σέρα.

    Ο  Ράιαν Γκόσλινγκ ανάφερε ότι ο Κεν στην ταινία δεν έχει «ούτε λεφτά, ούτε δουλειά, ούτε αυτοκίνητο, ούτε σπίτι. Ένιωσα σαν να έβλεπα τον εαυτό μου.  Το κάνω για όλους τους Κεν…».

    Επίσης, αποκάλυψε στο Variety την εμπειρία του από τα γυρίσματα του «The Gray Man», του Netflix. Υποδύεται έναν πράκτορα της CIA που γίνεται στόχος από πρώην συνεργάτη του – τον υποδύεται ο Κρις Έβανς.

    «Θέλει να είναι σπίτι και να βλέπει Netflix όπως όλοι», δήλωσε ο σταρ. «Δεν θέλει να είναι πράκτορας αλλά πρέπει…».

    Όσον αφορά στο θέμα μιας πιθανής συνέχειας, ο Γκόσλινγκ  δήλωσε ότι η υποδοχή της ταινίας θα καθορίσει τα μελλοντικά της σχέδια και θέλει να δει τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει να βγαίνει από το παιχνίδι της κατασκοπείας. «Θέλω να τον δω να επιστρέφει στο σπίτι του», δήλωσε.

    Η πρεμιέρα του «The Gray Man» στο Netflix θα γίνει στις 22 Ιουλίου, ενώ η «Barbie» θα βγει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Ράιαν Γκόσλινγκ: Αποκαλύπτει τον υπερήρωα της Marvel που θα ήθελε να υποδυθεί περισσότερο

    Ryan Gosling: Αγνώριστος ως Ken για την ταινία «Βarbie»



    ΣΧΟΛΙΑ