• LIFE&STYLE

    Ryan Gosling: Αγνώριστος ως Ken για την ταινία «Βarbie»

    • NewsRoom
    Ryan Gosling - Ράιαν Γκόσλινγκ

    Ryan Gosling


    Ο Ryan Gosling μεταμορφώθηκε σε Ken, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην live-action ταινία της «Barbie» στο πλευρό της Margot Robbie.

    Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία από την live-action ταινία της «Barbie» και αποκαλύπτει ότι στον ρόλο του Ken θα βρίσκεται ο Ryan Gosling.

    Ο ηθοποιός ποζάρει με κατάξανθα μαλλιά και κοιλιακούς, φορώντας αμάνικο τζάκετ. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο εσώρουχό του, αναγράφεται το όνομα του χαρακτήρα που θα υποδυθεί (Ken).

    Αυτή είναι η δεύτερη επίσημη φωτογραφία που κυκλοφορεί για την live-action ταινία της Barbie, καθώς, στα τέλη Απριλίου η Μαργκότ Ρόμπι πόζαρε χαμογελαστή σε ροζ κάμπριο.

    Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb: Μια κούκλα απομακρύνεται από την «Barbieland» και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών «Barbie».

    Στην ταινία θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

    Το «Barbie» σκηνοθετεί η Greta Gerwig των οσκαρικών «Lady Bird» και «Little Women» σε σενάριο του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ, Noah Baumbach (Marriage Story).

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

    Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Το αφεντικό, η ερωτική τρίτη ηλικία, τα Άγραφα και δύο κλασικές επανεκδόσεις



    ΣΧΟΛΙΑ