• LIFE&STYLE

    Η Μπέλα Χαντίντ δοκίμασε ένα νέο κούρεμα αλά… Κιμ Καρντάσιαν

    • NewsRoom


    H Μπέλα Χαντίντ έχει πράγματι αναδειχθεί σε ένα supermodel που μπορεί να υιοθετήσει κάθε look με επιτυχία αναδεικνύοντας την πραγματική δυνατότητα ενός  μοντέλου, που δεν είναι άλλος από εκείνη του… «χαμαιλέοντα».

    Πριν από μερικούς μήνες η Μπέλα έκανε την ανατροπή και από ορκισμένη μελαχρινή έγινε ξανθιά, γεγονός που την έκανε να μοιάζει αρκετά με την αδερφή της, Τζίτζι, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου μόδας Miu Miu με μαύρα μαλλιά.

    Η Μπέλα Χαντίντ με ξανθά μαλλιά στα μουσικά βραβεία του MTV και με μαύρα μαλλιά στην πασαρέλα του οίκου μόδας Miu Miu

    Βέβαια η Μπέλα συνεχίζει να ανανεώνει το look της και να μπερδεύει τους ακόλουθους της στα social media, καθώς αυτή την φορά εμφανίστηκε με καρέ κούρεμα και τολμηρή απόχρωση στα μαλλιά της. Αυτή την φορά όμως θύμιζε… Κιμ Καρντάσιαν.

    Το 23χρονο μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του με το νέο hair look την Παρασκευή στο Fashion Festival Photocal της Vogue στο Παρίσι, συγκεντρώνοντας όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω του. Τα μαλλιά της ήταν βαμμένα σκούρα καστανά και κομμένα κοντά όσο ποτέ, με τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα, θυμίζοντας ακριβώς το αντίστοιχο κούρεμα της Κιμ Καρντάσιαν.



    ΣΧΟΛΙΑ