• LIFE&STYLE

    Η Κρίς Τζένερ και η Γιολάτα Χαντίντ επανέφεραν τα πιo iconic looks της «Δυναστείας»

    • NewsRoom


    Μπορεί οι κόρες τους, Κένταλ, Μπέλα και Τζίτζι να δεσπόζουν αυτή την στιγμή στις πασαρέλες διάσημων οίκων όπως Max Mara, Alberta Ferretti και Fendi, στην εβδομάδα μόδας  του Μιλάνου, όμως οι μαμάδες τους δεσπόζουν με την σειρά τους στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Harper’s Bazaar.

    Την περασμένη εβδομάδα η momager Κρις Τζένερ και το topmodel των 80’s Γιολάντα Χαντίντ δημοσίευσαν στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram στιγμιότυπα από την φωτογράφιση που έκαναν για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Harper’s Bazaar, με θέμα την σειρά «Δυναστεία». Οι δύο μαμάδες που έχουν χτίσει τις δικές τους δυναστείες, μεταμφιέστηκαν στους θρυλικούς χαρακτήρες της  Αλέξα Κάρινγκτον και Κρίσταλ Κάρινγκτον, φέρνοντας από το «χθες» τα φαντασμαγορικά κουστούμια της σειράς.

    Καθώς οι δυο τους αναδημιουργούσαν τις σκηνές ποζάροντας μέσα σε μακριά χρυσά και κόκκινα φορέματα, πουά looks και σακάκια με βάτες, έκαναν μια αναδρομή στις αναμνήσεις τους από όταν παρακολουθούσαν την σειρά. Η Κρις Τζένερ ανέφερε νοσταλγικά: «Θυμάμαι όταν έπαιξε για πρώτη φορά η Δυναστεία, έβλεπα κάθε επεισόδιο. Δυο γυναίκες που δεν φοβόντουσαν να τσαλακωθούν, πετώντας η μια την άλλη στην πισίνα;Ήταν πολύ διασκεδαστικό».

    Μάλιστα, η momager Τζένερ μοιράστηκε στο περιοδικό την στιγμή από την συνομιλία που είχε με την ηθοποιό Τζόαν Κόλινς, όταν ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση. Η Κρις έστειλε μήνυμα στην Τζόαν, την ηθοποιό που ενσαρκώνει την Αλέξις Κάρινγκτον, αναφέροντας: «Έχω ντυθεί σαν εσένα για μία φωτογράφηση. Και μου απάντησε να της στείλω αμέσως μια φωτογραφία. Της έστειλα αμέσως και χάρηκε.»

    Παρόλο που οι δύο μαμάδες διασκέδασαν πολύ με τη φωτογράφηση, η Χαντίντ μοιράστηκε ότι στον πραγματικό κόσμο οι γυναίκες πρέπει να βοηθάνε η μια την άλλη και όχι να συνωμοτούν.

    «Οι γυναίκες πρέπει να υποστηρίζουν η μια την άλλη, όχι να τσακώνονται» είπε η Χαντίντ. «Το λέω πάντα στα παιδιά μου ‘να είστε ευγενικοί και να αναγνωρίζετε όσους βρίσκονται γύρω σας. Οι άνθρωποι ίσως δε θυμούνται το όμορφο πρόσωπό σας, αλλά θα θυμούνται την όμορφη καρδιά σας‘» συμπληρώνει η μαμά Χαντίντ.



    ΣΧΟΛΙΑ