• LIFE&STYLE

    Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε ο Στάνφορντ του Sex and the City

    • NewsRoom

    Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Γουίλι Γκάρσον


    Πέθανε σε ηλικία μόλις 57 ετών ο ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον, ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του στο Sex and the City, όπου ενσάρκωσε τον κολλητό φίλο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

    Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο γιος του Αμερικανού ηθοποιού, Νέιθεν Γκάρσον, με ανάρτησή του στο Instagram.

    «Σε αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη. Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκες όλες τις περιπέτειές σου με μένα και κατάφερες τόσο πολλά. Είμαι τόσο περήφανος για σένα», έγραψε με συγκίνηση ο γιος του.

    Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People, ο Γκάρσον «έφυγε» το απόγευμα της Τρίτης, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

    Εκπρόσωπος της HBO επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού. «Ο Γουίλι Γκάρσον ήταν στη ζωή, όπως και στην οθόνη, ένας αφοσιωμένος φίλος και ένα λαμπρό φως για τον καθέναν στο σύμπαν του. Δημιούργησε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στο πάνθεον της HBO και ήταν ένα μέλος της οικογένειάς μας για 25 χρόνια. Είμαστε βαθιά θλιμμένοι που πληροφορηθήκαμε τον θάνατό του και απευθύνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και τους αγαπημένους του».

    Υπενθυμίζεται ότι στη δημοφιλή σειρά Sex and the City, που επιστρέφει φέτος με νέα επεισόδια, είχε τον ρόλο του Στάνφορντ Μπλατς, του ομοφυλόφιλου φίλου της Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ).

    Ο Αμερικανός ηθοποιός, που γεννήθηκε στο Highland Park του Νιου Τζέρσεϊ, στις 20 Φεβρουαρίου του 1964, είχε τελειώσει τη Δραματική Σχολή του Yale. Συνολικά, έχει εμφανιστεί σε 75 ταινίες και περισσότερα από 300 επεισόδια στην τηλεόραση. Εκτός από το Sex and the City του HBO, είχε εμφανιστεί μεταξύ άλλων και στη σειρά White Collar από το 2009 μέχρι το 2014, στη ρομαντικό κομεντί «Little Manhattan» και το 2020 στο «Magic Camp».

    Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, δεν ήταν παντρεμένος, ωστόσο, το 2009 είχε υιοθετήσει ένα 7χρονο αγοράκι τον Νέιθεν.

    Δείτε την ανάρτηση του γιου του Γουίλι Γκάρσον στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Nathen Garson (@nathen_garson)

    Στις 5 Σεπτεμβρίου ο ηθοποιός έστειλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο μέσω Twitter, το οποίο έμελλε να είναι και το τελευταίο tweet του:

    «Να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον. Πάντα. Αγάπη σε όλους. Να προσεγγίζετε την ευγένεια», έγραψε. 

    Τι έγραψαν οι ηθοποιοί

    Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε μέσω Twitter, η Κιμ Κατράλ.

    «Πολύ θλιβερά νέα και μια τεράστια απώλεια για την οικογένεια του SATC. Τα συλλυπητήριά μας. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπητέ Γουίλι», έγραψε η ηθοποιός.

    «Όλοι τον αγαπούσαμε και λατρεύαμε να δουλεύουμε μαζί του. Ήταν απίστευτα αστείος στην οθόνη και την πραγματική ζωή. Ήταν πηγή φωτός, φιλίας και μύθος στη σοουμπίζνες. Ήταν άριστος επαγγελματίας -πάντα», έγραψε η Σίνθια Νίξον.

    Διαβάστε επίσης:

    Sex and the city: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε την επίσημη φωτογραφία του comeback

    Επιστρέφει το Sex and the City με νέα επεισόδια – Δείτε το πρώτο trailer

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη 2021



    ΣΧΟΛΙΑ