• LIFE&STYLE

    «Harry και Meghan»: Η πιο επιτυχημένη πρεμιέρα του Netflix

    • NewsRoom
    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Στους 100 πιο επιδραστικούς του Time

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μάρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ αποτελεί τη σειρά με τη μεγαλύτερη επιτυχία που έκανε πρεμιέρα στη γνωστή πλατφόρμα streaming.

    Η σειρά ντοκιμαντέρ κατά τις τέσσερις πρώτες ημέρες προβολής της ξεπέρασε τα 81,55 εκατομμύρια ωρών προβολής παγκοσμίως, όπως ανακοίνωσε το Netflix, σημειώνοντας το υψηλότερο ρεκόρ προβολών ντοκιμαντέρ κατά την εβδομάδα της πρεμιέρας του, που έχει προβληθεί μέχρι τώρα στο Netflix.

    Επιπλέον, η σειρά συγκαταλέγεται στις top σειρές με τις περισσότερες προβολές στο κλείσιμο της εβδομάδας στις 11 Δεκεμβρίου.

    Τα τρία πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς των έξι επεισοδίων προβλήθηκαν στις 8/12, ενώ τα τελευταία τρία επεισόδια προβλήθηκαν για πρώτη φορά την προηγούμενη Πέμπτη.

    Η σειρά που έχει χαρακτηριστεί ως ένα «πρωτοφανές και εκ βαθέων» ντοκιμαντέρ, εμφανίστηκε στο Top 10 των σειρών σε 85 χώρες και κατέκτησε την πρώτη θέση στη Βρετανία.

    Ωστόσο, τα ποσοστά τηλεθέασης του Netflix παγκοσμίως, έδειξαν ότι το ντοκιμαντέρ είναι η δεύτερη πιο προβεβλημένη αγγλόφωνη σειρά στην πλατφόρμα σε επίπεδο εβδομάδας, μετά τη σειρά “Wednesday” του Tim Burton, που έφτασε τις 269,67 εκατομμύρια προβολές.

    Συγκριτικά, η πέμπτη σαιζόν του “The Crown” που βρίσκεται στην πέμπτη εβδομάδα κυκλοφορία της, σημείωσε 18,9 εκατομμύρια προβολές σε επίπεδο εβδομάδας.

    Διαβάστε επίσης:

    Χάρι και Μέγκαν κατηγορούν τη βασιλική οικογένεια ότι «ψεύδεται»



    ΣΧΟΛΙΑ