ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Paramount: Επιμένει στην εξαγορά της Warner Bros – Προσωπική εγγύηση 40,4 δισ. δολαρίων από τον Λάρι Έλισον
Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν υποστηρίζουν ότι τους «χρησιμοποίησαν» για «να ταΐσουν τους λύκους».
Κατηγορούν τη βασιλική οικογένεια ότι «είπε ψέματα για να προστατεύσει» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον διάδοχο του θρόνου, στο τρέιλερ για τα τελευταία επεισόδια του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας Netflix.
Στα πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ αυτού, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επικεντρώθηκαν κυρίως στην παρενόχληση που δέχτηκαν από τα μέσα ενημέρωσης. Η συνέχεια, που θα προβληθεί την Πέμπτη, αναμένεται «εκρηκτική» δεδομένου ότι ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου και η Αμερικανίδα σύζυγός του θα αφηγηθούν τη δική τους εκδοχή για το πώς χώρισαν οι δρόμοι τους με τη μοναρχία, το 2020.
«Δεν με έριξαν απλώς στους λύκους, με χρησιμοποιούσαν για να ταΐσουν τους λύκους» δηλώνει η Μέγκαν Μαρκλ σε αυτό το τρέιλερ.
«Το θεωρούν φυσιολογικό να ψεύδονται για να προστατεύσουν τον αδελφό μου αλλά δεν ήταν έτοιμοι να πουν την αλήθεια για να προστατεύσουν εμάς», λέει ο Χάρι για τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Πρίγκιπας Χάρι: Πότε κυκλοφορεί το βιβλίο του για τη βασιλική οικογένεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Αμερικανίδα αυτοκράτειρα του lifestyle μπαίνει στο μετοχικό σχήμα της Σουόνσι
- Από τον Αρκτικό Κύκλο στο Αιγαίο: το νορβηγικό υπόδειγμα εθνικής στρατηγικής
- Τέλος χρόνου για όσους δικαιούνται επιστροφή ενοικίου – Ποιες τροποποιητικές δηλώσεις θα κάνει δεκτές η ΑΑΔΕ
- Οι 25 πλουσιότερες οικογένειες του πλανήτη ελέγχουν 2,9 τρισ. δολ. – To ακριβό «εισιτήριο» και τα new entries