• LIFE&STYLE

    H Μαντόνα σε σχέση με 25χρονο χορευτή της – Τι αποκαλύπτουν οι γονείς του (pic)

    • NewsRoom
    Μαντόνα


    Πριν λίγο καιρό η 61χρονη Μαντόνα εθεάθη σε τρυφερό τετ α τετ, σε μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μαϊάμι, με τον 25χρονο χορευτή της Ahlamalik Williams.

    Φωτογραφίες από τρυφερές στιγμές της τραγουδίστριας με τον χορευτή της, δημοσίευσε ο λογαριασμός στο Instagram «Tvnpanama».

    Οι δυο τους, αν κρίνουμε από τη γλώσσα του σώματος, φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, καθώς ο Williams αγκαλιάζει τρυφερά την τραγουδίστρια με τα χέρια του περασμένα στη μέση της.

    Ο Williams είναι μέλος της χορευτικής ομάδας και την ακολουθεί στις περιοδείες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία από το 2015.

    Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και ο πατέρας του είναι βετεράνος του αμερικανικού ναυτικού. Δημοσίευμα, τους θέλει μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, και μάλιστα φημολογείται ότι έχει γνωρίσει και τα… πεθερικά της!

    Οι γονείς του χορευτή, που είναι νεαρότεροι από τη Μαντόνα, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο του… γάμου. Μάλιστα, μίλησαν στη Mirror μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

    Ο πατέρας του, δήλωσε ότι στη συζήτηση που είχε με τη βασίλισσα της pop τους καθησύχασε:

    «Μας είπε να μην ανησυχούμε για τον γιο μας. Θα τον έχει μαζί της στην περιοδεία και θα τον προσέχει».

    «Γνωρίζω ότι η διαφορά ηλικίας είναι μεγάλη. Η Μαντόνα με περνάει δύο χρόνια και τον γιο μου 36. Τον ρώτησα αν περνάει καλά και εάν είναι ευτυχισμένος. Μου είπε πως ναι. Τότε του είπα να μην έχει κανένα πρόβλημα γιατί η αγάπη δεν κοιτάει χρόνια όταν έχει να κάνει με ενήλικες».

    «Γνώρισα τη Μαντόνα μετά από ένα show της περιοδείας Madame X. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της και από τη στιγμή που προσέχει το γιο μας, δεν έχω κανένα θέμα. Το μόνο που θέλω είναι να μην πληγωθεί το παιδί μου», δήλωσε η μητέρα του.

    Μαντόνα



    ΣΧΟΛΙΑ