• LIFE&STYLE

    Μαντόνα: Στα σκαριά ταινία για τη ζωή της – Με την υπογραφή της το σενάριο και η σκηνοθεσία

    Μαντόνα


    Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφέρει τη ζωή της, η Μαντόνα.

    «Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου», έχει δηλώσει στο παρελθόν, η Μαντόνα, η οποία εγκατέλειψε το Μίσιγκαν και άνοιξε τα φτερά της για την μεγαλούπολη, τη Νέα Υόρκη, με μόλις 35 δολάρια στην τσέπη της και μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα. Ξεκινώντας από το μηδέν, κατάφερε να γίνει η νούμερο ένα καλλιτέχνις γυναίκα της ποπ μουσικής και να χαράξει τη δική της πορεία σπάζοντας το κατεστημένο με τις προχωρημένες για την εποχή του ’80 απόψεις της και την προκλητική εικόνα που δημιούργησε και άλλαξε για πάντα τη μουσική βιομηχανία.

    Μετά την πολυσυζητημένη περιοδεία της με τίτλο «Madame X», η οποία πέρασε από χίλια κύματα λόγω του τραυματισμού της στο γόνατο και των συνεχών ακυρώσεων των συναυλιών της, η Μαντόνα εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της καραντίνας προκειμένου να φορτίσει τις μπαταρίες της, αλλά και να ξεκινήσει ένα νέο μυστικό πρότζεκτ, το οποίο δεν είναι άλλο από την ανάπτυξη μιας αυτοβιογραφικής ταινίας.

    Την επίσημη ανακοίνωση έκανε χθες και η εταιρεία Universal Pictures, με την οποία η Μαντόνα «έκλεισε» τη συμφωνία για την ταινία. Όπως ανακοινώθηκε τόσο το σενάριο όσο και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η ίδια η Μαντόνα, μαζί με την Οσκαρική σεναριογράφο Diablo Cody.

    Ήδη αναζητούν την κατάλληλη ηθοποιό, που θα ενσαρκώσει τη Μαντόνα σε νεαρή ηλικία, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική και το χορό και άνοιξε τον δρόμο για τις τραγουδίστριες του σήμερα, από την Beyonce μέχρι την Lady Gaga. Μάλιστα, το όνομα που έχει ακουστεί έντονα για τον ρόλο είναι εκείνο της Julia Garner, η οποία είναι γνωστή από τη σειρά του Netflix «Ozark».

    Η Julia Garner πιθανή υποψήφια για τον ρόλο της νεαρής Madonna

    Η ταινία θα καταγράφει τη μεταμόρφωση της Μαντόνα Λουίζ Βερόνικα Τσικόνε στο απόλυτο style icon, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και εκτοξεύοντας την καριέρα της στην κορυφή. Θα δούμε μέσα από τα μάτια της Μαντόνα, πώς αναδείχθηκε στην πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνη του κόσμου με 335 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως και τα υψηλότερα έσοδα σε περιοδείες.

    Μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram, η βασίλισσα της ποπ κρατάει τους θαυμαστές της ενήμερους για την εξέλιξη της ταινίας, μαζί με την Cody, ενώ τις προάλλες πρότεινε να ονομαστεί η ταινία «Live to Tell».

    «Είστε έτοιμοι για την ιστορία της ζωής μου; Εγώ είμαι;», αναρωτιέται η Μαντόνα.

     



    ΣΧΟΛΙΑ