• LIFE&STYLE

    Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, πρωταγωνίστησε σε «όργιο» για χάρη της τέχνης (video)

    • NewsRoom

    Μαντόνα και Λόλα


    Τα χνάρια της διάσημης μαμάς της, Μαντόνα, με την οποία μοιράζεται τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες, ακολουθεί η Λούρδη Λεόν.

    Η 23χρονη κοπέλα έχοντας μεγαλύτερη κλίση προς τον χορό και την υποκριτική, σπούδασε στη Σχολή Μουσικής, Θεάτρου και Χορού του Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν -όπως και η μητέρα της- και έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στην πασαρέλα για τον οίκο μόδας Miu-Miu στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

    Την περασμένη Παρασκευή, εμφανίστηκε σε μία παράσταση με τίτλο «Love Different 2020» στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης σύγχρονης τέχνης Art Basel, στο Μαϊάμι φορώντας ένα φόρεμα Desigual της σχεδιάστριας Αλίσια Παντρόν.

    Στην παράσταση συμμετείχε μαζί με άλλα 30 άτομα αναπαραστώντας ένα όργιο.

    Η Ισπανίδα Καρλότα Γκερέρο, η οποία είχε την ιδέα της παράστασης επέλεξε την Λόλα για πρωταγωνίστρια του σόου τοποθετώντας την στο κέντρο της σκηνής.

    Η παράσταση, σύμφωνα με την Ισπανίδα καλλιτέχνη, ήταν «ένα μήνυμα έρωτα, πολυπολιτισμού και διαφορετικότητας».

    Το σόου ήταν χωρισμένο σε τρεις φάσεις: την αναζήτηση, την συνάντηση και την σύνδεση, με την Λόλα να ανοίγει το σόου με μια σόλο παράσταση, χορεύοντας στη σκηνή επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της και τις αξύριστες μασχάλες της.

    Στη συνέχεια τα μοντέλα άρχισαν να σχηματίζουν ζευγάρια και να φιλιούνται. Αμέσως μετά γδύθηκαν και άρχισαν να ερωτοτροπούν μεταξύ τους αλλάζοντας παρτενέρ και σχηματίζοντας ένα ηδονιστικό σύμπλεγμα με τα κορμιά τους.

    Αποκορύφωμα ήταν το φιλί που αντάλλαξε η Λόλα με την Λατίνα Κρίστεν.

    Τον περασμένο Ιούνιο η Μαντόνα, η οποία έχτισε την καριέρα της επιδεικνύοντας την σεξουαλικότητά της, και μιλώντας για το σεξ σε συναυλίες, ταινίες και στο «απαγορευμένο» βιβλίο της με τίτλο «SEX» (1992), δήλωσε στην βρετανική Vogue:

    «Η Λόλα είναι τρελά ταλαντούχα. Είμαι πράσινη από τη ζήλια μου, επειδή είναι τόσο απίστευτη σε ό,τι κι αν κάνει -είναι μία εξαιρετική χορεύτρια, υπέροχη ηθοποιός, παίζει πανέμορφα πιάνο, είναι πολύ καλύτερη από μένα όσον αφορά στο ταλέντο».

    «Ωστόσο, δεν έχει την ίδια θέληση και επιμονή με μένα και πιστεύω ότι τα social media την βασανίζουν και την κάνουν να αισθάνεται ότι ‘ο κόσμος θα πει ότι μου προσφέρονται πράγματα επειδή είμαι η κόρη της’. Προσπαθώ να της δίνω παραδείγματα άλλων παιδιών με διάσημους γονείς, όπως η Zoe Kravitz, που έχουν περάσει τα ίδια και στο τέλος κατάφεραν αν τους πάρουν στα σοβαρά γι’ αυτό που κάνουν», πρόσθεσε η βασίλισσα της ποπ και κατέληξε λέγοντας ότι:

    «Πρέπει απλά να συνεχίζεις. Αλλά έχει την ίδια ορμή που έχω εγώ; Όχι. Όμως, έχει μία μητέρα, ενώ εγώ δεν είχα. Μεγάλωσε με λεφτά, ενώ εγώ όχι. Οπότε, όλα είναι διαφορετικά. Αλλά τι μπορώ να κάνω; Δεν μπορώ να ‘κολλήσω’ σε αυτό. Απλά πρέπει να κάνω το καλύτερο δυνατόν».

    Λόλα Λεόν
    Μαντόνα και Λόλα



    ΣΧΟΛΙΑ