• LIFE&STYLE

    H Emily Ratajkowski «ξύπνησε» το ηφαίστειο στη Σαντορίνη (Pics)

    • NewsRoom


    H Emily Ratajkowski μετά από ένα μήνα περιπλάνησης στα νησιά της Καραϊβικής και στη Νέα Υόρκη έφθασε επιτέλους στον τελικό της προορισμό: τη Σαντορίνη. “Made it” (Τα κατάφερα), έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τη μαγευτική ομορφιά του νησιού.

    emr2

    Η όμορφη Emily δεν έμεινε μόνο σε μια φωτογραφία και λίγο μετά μας χάρισε μία διαφορετική – σούπερ σέξι – οπτική γωνία του υπέροχου τοπίου της Καλντέρας. Στη φωτογραφία που ήδη έχει γίνει ανάρπαστη στα social media η Ratajkowski ατενίζει την υπέροχη θέα με τους γλουτούς της να δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο σκηνικό! Όπως ήταν φυσικό οι καρδούλες και οι κοινοποιήσεις έπεσαν βροχή από τους followers. Να σημειώσουμε ότι το 25χρονο μοντέλο ακολουθείται από  7,5 εκατ. χρήστες. Τα σχόλια που ακολούθησαν είναι άκρως κολακευτικά… μάλιστα οι περισσότεροι ζητούν κι άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σαντορίνη.

    View this post on Instagram

    Cave ?

    A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

    emrata

    Οι sexy εμφανίσεις της Emily Ratajkowski

    emily-ratajkowski model

    Emily-Ratajkowski23

    Emily Ratajkowski

    Emily-Ratajkowski model 6

    Μια εμφάνιση στα κόκκινα

    Το αγγελάκι της Victoria’s secret πρόσφατα έκλεψε επίσης την παράσταση κατά την άφιξη της σε ένα αφιερωμένο event προς τιμήν του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν.  Το μοντέλο από την Αμερική γοήτευσε όλους τους παρευρισκόμενους, με το side boob φόρεμα της, αποκαλύπτοντας το πλούσιο ντεκολτέ της και αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Η 25χρονη έδειχνε απίστευτα εκθαμβωτική, αλλά και πολύ αδύνατη ποζάροντας στους φωτογράφους, πριν μπει στο χώρο της εκδήλωσης.

    Emily

    Emily Ratajkowski

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/fotia-sta-kokkina-emily-ratajkowski-side-boob-forema-tis/67282



    ΣΧΟΛΙΑ