• LIFE&STYLE

    Greece’s Next Top Model: Οι μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους – Το πριν και το μετά! (video)

    • NewsRoom


    Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Greece’s Next Top Model πραγματοποιήθηκε το make over των κοριτσιών, που όλοι περίμεναν ανυπόμονα!

    Τα κορίτσια αφέθηκαν στα χέρια των κομμωτών, οι οποίοι έκαναν αλλαγές στα μαλλιά τους, από κούρεμα μέχρι βάψιμο. Η ομάδα των ειδικών του GNTM είχε επιλέξει κουρέματα, τα οποία να ταιριάζουν στο πρόσωπο, τις γωνίες, τον σωματότυπο και τα χρώματα της κάθε κοπέλας, ενώ όλα τα looks ήταν εμπνευσμένα από celebrities.

    Το επεισόδιο ήταν γεμάτο κλάματα, λυγμούς και παρακάλια, με κάποιες παίκτριες να δηλώνουν πως δεν πρόκειται να δεχτούν την αλλαγή και ότι προτιμούν να αποχωρήσουν από το παιχνίδι. Τα looks ήταν ποικίλα και, ενώ μερικές αλλαγές ήταν μικρές, κάποιες άλλες ήταν τεράστιες!

    Τα πιο έντονα παραδείγματα ήταν της Ειρήνης Στεριανού, η οποία θα υιοθετούσε το κοντό look της Rihanna, αλλά και της Έλντας, που θα ξύριζε τα μαλλιά της, ώστε να είναι κοντά στο αγορέ κούρεμα της Cara Delevingne. Πέρασαν ώρες μέχρι να πειστούν τα κορίτσια, αλλά τελικά δέχτηκαν να κάνουν την αλλαγή.

    Το σίγουρο είναι πως το τελικό look ήταν μια μεγάλη έκπληξη για όλα τα κορίτσια, αφού όση ώρα γινόταν το make over δεν είχαν καθρέφτη μπροστά τους και δεν μπορούσαν να δουν τον εαυτό τους. Είτε μικρές είτε μεγάλες, οι αλλαγές έδωσαν στα κορίτσια έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας, ενώ τις έφεραν πιο κοντά στους όρους “top model” και “it gir”.

    Δείτε παρακάτω το πριν και το μετά όλων των κοριτσιών!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Greece’s Next Top Model: Πώς αντέδρασε το twitter στο make over των κοριτσιών;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη παίκτρια του Greece’s Next Top Model με την παραγωγή – Τι συνέβη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέλιος Κουδουνάρης: Ο ονειροπόλος και φουτουριστής σχεδιαστής που επιμένει ελληνικά



    ΣΧΟΛΙΑ