• LIFE&STYLE

    Έξαλλη παίκτρια του Greece’s Next Top Model με την παραγωγή – Τι συνέβη (video)

    • NewsRoom


    Κλάματα και τσακωμούς είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Τα κορίτσια έκαναν αλλαγές στα μαλλιά τους, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν εντυπωσίασε πολλές από αυτές.

    Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Τσακουρίδου είδε την αλλαγή που της έκαναν και όχι μόνο δεν της άρεσε καθόλου, αλλά νευρίασε και με τους ανθρώπους της παραγωγής.

    «Δεν πρόσεξα τόσο το χρώμα στα μαλλιά μου και την αλλαγή στο μήκος, κυρίως το make up, το οποίο ήταν χάλια. Αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ στιλιζαρισμένο και δεν θεωρώ ότι είναι αυτός ο τύπος μου και σαν άτομο και σαν μοντέλο. Αυτό που είδα στον καθρέφτη, πέρα από το χρώμα των μαλλιών, δεν είναι ο εαυτός μου, οπότε δεν είμαι και ευχαριστημένη. Να το κάνανε καλύτερο να έβγαινε πιο ωραίο το λουκ. Δεν νιώθω τόσο στεναχωρημένη, όσο κυρίως νευριασμένη γι’ αυτό και κλαίω.

    Εγώ αυτό που είδα ήταν ένα καρναβάλι. Και δεν μου άρεσε ούτε το φόρεμα, δεν είχα ρούχα, ήμουν η τελευταία… Πάντα με φτιάχνουν τελευταία στιγμή και τα κάνουμε όλα μέσα σε δέκα λεπτά. Φωνάζουν “ετοιμάστε την, ετοιμάστε την”. Περίμενα τέσσερις ώρες, δεν με έφτιαξαν νωρίτερα. Απλά το έκανε μέσα σε πέντε λεπτά και είναι ότι να ‘ναι», είπε η Άννα Τσακουρίδου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα μοντέλα που αποχωρούν από το Greece’s Next Top Model (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: «Η τριάδα της φωτιάς είναι έτσι όπως την βλέπετε και ακόμη χειρότερα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πότε κάνει πρεμιέρα το Project Runway Greece (video)



    ΣΧΟΛΙΑ