• LIFE&STYLE

    Γουίλ Σμιθ: Χαμός με την αποκάλυψη ότι έκανε σεξ με άνδρα – Η οργισμένη αντίδρασή του

    • NewsRoom
    Γουίλ Σμιθ

    Γουίλ Σμιθ


    Σάλος στο Χόλιγουντ από τις αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του ηθοποιού Γουίλ Σμιθ. Αυτή τη φορά ο Σμιθ έγινε θέμα συζήτησης μετά τις αποκαλύψεις ότι πιάστηκε να κάνει σεξ με άλλον άνδρα.

    Πρώην φίλος και βοηθός του ηθοποιού -όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι ήταν ο Brother Bilaal– έγινε πρωτοσέλιδο την Τρίτη μετά τη συνέντευξη, στην οποία και δήλωσε, ότι είδε τον Σμιθ και τον Ντουέιν Μάρτιν να κάνουν σεξ.

    Όπως είπε ο Bilaal: «Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει πρ..κό σεξ με τον Γουίλ. Υπήρχε ένας καναπές και ο Γουίλ ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Ντουέιν στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα».

     

    Ο 58χρονος Μάρτιν που είναι επίσης ηθοποιός, υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Τίσα Κάμοελ, από το 1996 ως το 2020. Ο ηθοποιός, με καταγωγή από το Μπρούκλιν, είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.’s Finest» και στη σειρά «All of Us».

    Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω, εκπρόσωπος του Σμιθ αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, λέγοντας στο TMZ: «Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Γουίλ Σμιθ: Ακυρώθηκε ο δεύτερος κύκλος της κωμικής του σειράς «This Joka»
    Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ θα μιλήσει για το χαστούκι των Όσκαρ στο Red Table Talk



    ΣΧΟΛΙΑ