• Gossip

    Τζένη Μπαλατσινού: Για πρώτη φορά μιλάει για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με τον Βασίλη Κικίλια

    • NewsRoom

    Τζένη Μπαλατσινού


    Τι δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού για τον επικείμενο γάμο της

    Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα και μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε η σχέση της με τον βουλευτή της ΝΔ, μέχρι την απόφασή τους να παντρευτούν.

    Για πρώτη φορά, η πανέμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό τους, την επανένωσή τους, αλλά και τα χαρακτηριστικά του Βασίλη Κικίλια, που την έκαναν να τον ερωτευτεί, ενώ μίλησε και για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

    Η παρουσιάστρια είναι πολύ συγκινημένη για την υποστήριξη που της δείχνουν τα παιδιά της στο νέο ξεκίνημα της προσωπικής της ζωής και αποκάλυψε πως ο γιος της Μάξιμος θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

    «Έχουμε κάνει δύο πρόβες νυφικού, τρίτη και τελευταία νομίζω, δεν θα χρειαστεί και πολλά. Όταν ακούσαμε ότι έρχονται εκλογές μας έπιασαν λίγο τα γέλια εκείνο το βράδυ, αλλά εντάξει… μέσα σε όλα και αυτό. Ήταν πολύ μεγάλη μας τιμή που μας κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος, μας δέχτηκε και πραγματικά τον ευχαριστούμε πολύ.

    Είπα στον γιο μου τον Μάξιμο ότι “χωρίς εσένα αυτό δεν μπορεί να γίνει”, οπότε νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη την ημέρα. Οι κόρες μου το γνώριζαν, είναι υποστηρικτικές πάντα στη ζωή μου.

    Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τις κόρες μου γενικότερα και η σχέση μας έχει κτιστεί σε πολύ ωραίες βάσεις και τις αγαπώ πάρα πολύ.

    Ο μικρός όταν βλέπει τη μαμά χαρούμενη θεωρεί ότι όλα είναι καλά και είναι πολύ γλυκούλης. Έχουμε ισορροπία στο σπίτι και υπάρχει μια συμβατότητα και όλα κούμπωσαν», δήλωσε η ίδια.

    Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε και για το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Οι δυο τους υπήρξαν πάρα πολλά χρόνια μαζί και απέκτησαν τρία παιδιά.

    «Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Θεωρώ ότι η ζωή μου δεν σταμάτησε. Ειδικά το πρώτο διάστημα δεν είχα κανένα πλάνο στο μυαλό μου αν θα φτιάξω τη ζωή μου γιατί η ζωή μου δεν χάλασε έτσι κι αλλιώς, η ζωή μου συνεχίστηκε.

    Η ζωή μπορεί να είναι πολύ ωραία είτε είσαι με έναν άνθρωπο είτε όχι. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ σημαντικά, να βρω τις ισορροπίες τις δικές μου, όντας μόνη με τρία παιδιά και έχοντας και πάρα πολλές ευθύνες. Και να βρω και τις ισορροπίες και με τα παιδιά μου.

    Οτιδήποτε ΄γρατζουνιές’ υπήρξαν και γίνανε, όσο μπορούσα όλο αυτό να το απαλύνω. Όλη μου η προσοχή ήταν στα παιδιά μου, φρόντισα τον εαυτό μου, έκανα τον εσωτερικό μου απολογισμό και μια άλλου είδους αυτογνωσία», είπε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού.

    «Τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου έφτασαν σε σημείο να με τρομάζουν. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, αλλά εμένα ίσως με τρόμαξε περισσότερο. Είχα ένα παιδί στο σχολείο που κάθε μέρα ερχόταν και μου έκανε κάποιες ερωτήσεις.

    Επίσης πάρα πολύ αυθαίρετα ο κόσμος βγαίνει σε ένα τηλεοπτικό πάνελ και λέει οτιδήποτε μπορεί να πει στο σαλόνι του. Δεν είναι έτσι το δημόσιο βήμα. Θεωρώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει.

    Εγώ δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Όλο αυτό ήταν πολύ γρήγορο και πολύ έντονο, οπότε υπήρξε μια περίοδος που θέλαμε και οι δυο να πάρουμε απόσταση για να σκεφτούμε όλο αυτό που συμβαίνει.

    Αυτή η περίοδος του χωρισμού όντως υπήρξε», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.



    ΣΧΟΛΙΑ