• Gossip

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Αναπάντεχη συνάντηση με το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον


    Μια αναπάντεχη συνάντηση είχαν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, το πρωί της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, στο Σάντριγχαμ, όπου πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

    Την εμφάνισή της στην εκκλησία έκανε το φερόμενο ως τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Ρόουζ Χάνμπερι.

    Ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες περί εξωσυζυγικής σχέσης του Ουίλιαμ με την 35χρονη μαρκησία και γειτόνισσα του βασιλικού ζεύγους.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο έσπευσε να διαψεύσει το Παλάτι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάτησε την σύζυγό του, όταν εκείνη ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, τον πρίγκιπα Λούις.

    Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν την Κέιτ Μίντλετον να απαιτεί την απομάκρυνση της γοητευτικής μαρκησίας από τον κύκλο τους.

    Μαζί με τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερού της, Ντέιβιντ Ροκσάβατζ, μαρκήσιου του Χολμεντελέϊ, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, εμφανίστηκε στην εκκλησία, η Ρόουζ Χάνμπερι εξάπτωντας την περιέργεια του κόσμου για την αντίδραση της Κέιτ και του Ουίλιαμ.

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

    Σύμφωνα με την DailyMail, τα ζευγάρια, που στο παρελθόν έκαναν παρέα, έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από το 2016, όπου είχαν παραστεί σε εκδήλωση, αν και η μαρκησία ως μέλος της βρετανικής αριστοκρατίας είχε προσκληθεί στο παλάτι τον περασμένο Ιούνιο στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν του Ντόναλντ Τραμπ.

    Τα δύο ζευγάρια έδειχναν φανερά ευδιάθετα να απολαμβάνουν την διαδρομή προς την εκκλησία, αλλά τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο αναρωτιούνται τι άλλαξε και η γοητευτική μαρκησία εμφανίστηκε πάλι στο πλευρό του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

    Ρόουζ Χάνμπερι

    Μαζί με τα δύο ζευγάρια ήταν και οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον.

    Βέβαια, στο μικροσκόπιο μπήκαν και οι ενδυματολογικές επιλογές των δύο κυριών.

    Από την μία, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μίντι παλτό σε δαμασκηνί απόχρωση, μπλε καπέλο και σουέντ μαύρες μπότες. Από την άλλη, η Ρόουζ Χάνμπερι ήταν κομψή με navy μπλε παλτό και καφέ καπέλο με «οικολογική» γούνα.

    Μάλιστα, καθώς αναμένεται η Κέιτ Μίντλετον να γιορτάσει τα 38α γενέθλιά της την προσεχή Πέμπτη στην εξοχική κατοικία που διαθέτει μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Νόρφολκ, το περιοδικό People αναφέρει πως ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι και η Ρόουζ Χάνμπερι, παρά τις σκανδαλώδεις φήμες.

    Ρόουζ Χάνμπερι



    ΣΧΟΛΙΑ