• Gossip

    «Πήρα τα λεφτά και έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου. Μια αισθητική επέμβαση στο…»

    • NewsRoom
    στελλα μιζερακη

    Στέλλα Μιζεράκη


    Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η νικήτρια του Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #Not».

    Η εντυπωσιακή ξανθιά αναφέρθηκε στον τραγικό χαμό του αγαπημένου της Πάνου Ζάρλα, ενώ έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που τη θέλουν να μην έχει καλές σχέσεις με τη μητέρα της.

    «Είναι ψέματα όλα αυτά. Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, έχουμε συχνή επικοινωνία και πραγματικά με έχει στηρίξει όπως και εγώ προσπαθώ να τη στηρίζω σε αυτό το άσχημο περιστατικό που έχουμε τώρα βιώσει», αποκάλυψε η ίδια.

    Αναφερόμενη στο ριάλιτι που της χάρισε δημοσιότητα δήλωσε:

    «Γενικά στη ζωή μου δεν μετανιώνω για πράγματα που κάνω. Και για το παιχνίδι δεν έχω μετανιώσει γιατί ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και θεωρώ πως ότι κάνουμε στη ζωή μας είναι επιλογή μας. Δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνουμε. Ή το κάνουμε ή δεν το κάνουμε καθόλου».

    View this post on Instagram

    🔥🔥🔥GIVEAWAY🔥🔥🔥 4 τυχεροί 8 δωράκια μοναδικά για εσας!! Αγαπημένοι μου φίλοι φροντιζω πάντα να σας χαρίζω τα πιο ωραία δωράκια για αυτό ξεκινάει super διαγωνισμος !! Ο κάθε τυχερός του διαγωνισμού θα κερδίσει από 2 δωράκια με τις αγαπημένες του φωτογραφίες από την εταιρία @stamp_and_print_it_now Ακολουθήστε τα 3 απλά βήματα και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό ❤️ ➡️FOLLOW: @stamp_and_print_it_now & @stellabymizerakistella ➡️TAG 3 φίλους σας σε σχόλιο ➡️LIKE στην φωτογραφία 🆘Όσα περισσότερα σχόλια κανεις τόσες περισσοτερες πιθανοτητες έχεις για να κερδίσεις!! Τα δωράκια είναι: 1 μαγικό μαξιλάρι διπλής όψεως 1 μαγική φλιτζάνια η οποία μόλις τοποθετήσετε ζεστό ρόφημα στο εσωτερικό της εμφανίζεται η φωτογραφία σας 1 πέτρινη κορνίζα διαστάσεων 20Χ20 1 κρυστάλλινη κορνίζα διαστάσεων 10Χ15 1 ξύλινο μπρελόκ 1 παζλ κορνίζα 1 αφίσα διαστάσεων 60Χ50 1 ξύλινο ρολόι Ο διαγωνισμος λήγει 30/08❤️ Καλή επιτυχία σε ολους!!❤️

    A post shared by stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) on

    Πώς, όμως, αξιοποίησε τα χρήματα που κέρδισε από το Power of Love;

    Όπως αποκάλυψε:

    «Πήρα τα λεφτά και έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου. Έκανα μια αισθητική επέμβαση στο στήθος μου. Δεν μπορώ να σου δείξω, καταλβαίνεις, φαίνεται και από τις φωτογραφίες μου στο Instagram».



    ΣΧΟΛΙΑ