• Gossip

    Τρίτο πρόσωπο η αιτία χωρισμού Μπουρδούμη-Χατζηγεωργίου; – Τα «πικάντικα» μηνύματα και ο καυγάς

    • NewsRoom

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου


    Κάποια μηνύματα που βρήκε τυχαία στο κινητό του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ήταν αρκετά για να εξοργίσουν την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και να ακυρώσει το γάμο τους, ένα μήνα πριν το μυστήριο.

    Η είδηση έσκασε σαν βόμβα πριν από λίγες μέρες. Όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα καβγαδάκι που θα ξεπεραστεί. Φαίνεται, όμως, ότι η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Ο καβγάς στην Πάτμο ήταν μεγάλος και όπως όλα δείχνουν ο χωρισμός οριστικός.

    Σύμφωνα με το Down Town, όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που έγινε ένας μεγάλος καβγάς όταν ένα βράδυ επέστρεψαν από βραδινή έξοδο στο ξενοδοχείο. O τσακωμός προήλθε από κάποια μηνύματα που είδε τυχαία στο κινητό του Αλέξανδρου και δεν της άρεσαν και είχαν να κάνουν με παλαιότερη σύντροφο του ηθοποιού. Όσα διάβασε την εξόργισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο καυγάς τους ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο. «Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε. Τελειώσαμε», φέρεται να ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου στον ηθοποιό.

    Εκείνος επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς να απαντά στα τηλεφωνήματα των φίλων του που ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά και εκείνη συνέχισε τις διακοπές της στην Πάτμο ενώ ταυτόχρονα ακύρωσε όλες τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου τους.

    Κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η ιστορία τους και παρά το γεγονός ότι εκείνη δηλώνει σε φίλους και συναδέλφους «ποτέ ξανά» στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης, όλοι ξέρουν ότι υπάρχει ακόμα έρωτας μεταξύ τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι νυφικό θα φορούσε η Χατζηγεωργίου στο γάμο με τον Μπουρδούμη (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου επέστρεψε στον Alpha – Μαζεύει τα πράγματά του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζ. Λάσκαρη: Η χιουμοριστική και μακάβρια ανάρτηση του Ψινάκη για τον θάνατό της



    ΣΧΟΛΙΑ