• Gossip

    Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Τι αποκάλυψε για τη φημολογούμενη σχέση του με την Μαρία Κίτσου

    • NewsRoom
    αγριες μελισσες


    Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρωταγωνιστής των «Άγριων Μελισσών», Δημήτρης Γκοτσόπουλος απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει πιο κοντά με την συμπρωταγωνίστριά του, Μαρία Κίτσου.

    Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός, που εκτός από την σειρά-εποχής του ΑΝΤ1, έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις, μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα Real, για τη φημολογούμενη σχέση του με την Μαρία Κίτσου.

    Μπορεί στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, η Λενιώ και ο Λάμπρος να έχουν αναπτύξει μια ερωτική σχέση, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για τους πρωταγωνιστές στην πραγματική ζωή, σύμφωνα με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

    «Με τη Μαρία είμαστε μόνο φίλοι και δεν έχουν καμία υπόσταση τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν. Είναι εξαιρετική συνάδελφος και περνάμε αρκετό χρόνο μαζί, γιατί έχουμε πολλές κοινές σκηνές. Είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα κι έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια φιλική σχέση. Μέχρι εκεί όμως. Τίποτα παραπάνω, κι ας φτιάχνουν σενάρια δικά τους», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, δίνοντας τέλος στα όσα ακούγονται, μετά τον ξαφνικό χωρισμό της Μαρίας Κίτσου από τον Μίνωα Μάτσα.



    ΣΧΟΛΙΑ