• LIFE&STYLE

    GNTM – Mega spoiler: Αυτή είναι η τελική τετράδα

    Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός


    Στα ύψη έχει εκτοξευθεί το ενδιαφέρον για το Greece’s Next Top Model και τα φιλόδοξα μοντέλα που πρωταγωνιστούν, με όλους να αναρωτιούνται ποιο τελικά θα καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή. Σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού κιόλας, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διαρροές για τις επόμενες αποχωρήσεις, καθώς τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί εδώ και κάποιο καιρό.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με νεότερο σποίλερ που κάνει το γύρο του διαδικτύου, έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που αποτελούν την τελική τετράδα του GNTM. Παρά τα μεγάλα λόγια και τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί στις ίδιες, μονάχα μία κοπέλα από την περίφημη «Τριάδα της Φωτιάς» παραμένει μέχρι και σήμερα στον διαγωνισμό.

    Ο λόγος για την Εύη Ιωαννίδου, η οποία, όπως φαίνεται από τα τελευταία επεισόδια, αποφάσισε να απομακρυνθεί από την παρέα της, δηλαδή την Μέγκι και την Μικαέλα και να επικεντρωθεί λίγο παραπάνω στο στόχο της.

    Επόμενες παίκτριες που ακούγεται ότι βρίσκονται στην τελική τετράδα είναι η Ιωάννα Σαρρή και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη Εβελίνα Σκίτσκο, ενώ το απόλυτο outsider, η Ειρήνη Ερμίδου, που για πρώτη φορά φόρεσε ψηλοτάκουνα στο GNTM, φαίνεται πως σημείωσε τεράστια εξέλιξη και εξασφάλισε μία θέση στις τέσσερις καλύτερες.

    ευη-ιωαννιδου
    Εύη Ιωαννίδου
    ιωαννα_σαρρη
    Ιωάννα Σαρρή
    εβελινα
    Εβελίνα Σκίτσκο
    ερμιδου_ειρηνη
    Ειρήνη Ερμίδου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Η νύφη το ‘σκασε» στο σημερινό GNTM! – Ποια αποχωρεί; (poll + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παιχνίδι του «αναπτήρα» φέρνει τα πάνω-κάτω στο σπίτι του GNTM! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: GNTM: Τα καλύτερα meme της εβδομάδας που μας πέρασε



    ΣΧΟΛΙΑ