• LIFE&STYLE

    Το παιχνίδι του «αναπτήρα» φέρνει τα πάνω-κάτω στο σπίτι του GNTM! (video)


    Οι εντάσεις, οι τσακωμοί και οι ίντριγκες είναι χαρακτηριστικά του GNTM, με τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model να παρεξηγούνται συνεχώς και να μαλώνουν μεταξύ τους.

    Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει κοπέλες να μιλούν πίσω από την πλάτη άλλων, πηγαδάκια να κουτσομπολεύουν, αλλά και παρέες να σπάνε, όπως θα συμβεί και με την «τριάδα της φωτιάς», που δεν είναι άλλη από την παρέα της Εύης, της Μικαέλας και της Μέγκυ.

    Στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας βλέπουμε πως η προαναφερόμενη παρέα έχει προβλήματα, με τη Μέγκυ να είναι αρκετά ενοχλημένη και τη Μικαέλα να δηλώνει πως η Εύη έχει πει ένα ψέμα και ότι θα ήθελε να αλλάξει δωμάτιο και να φύγει από τις δύο «φίλες» της.

    Στη δοκιμασία της φωτογράφισης, όπου τα κορίτσια θα ντυθούν νύφες και θα φωτογραφηθούν ενώ το σκάνε από την εκκλησία, η ένταση είναι διάχυτη και ο λόγος είναι, όπως λένε τα κορίτσια, οι παρεξηγήσεις που έγιναν καθώς έπαιζαν τον λεγόμενο «αναπτήρα».

    Για όσους δεν γνωρίζουν, ο «αναπτήρας» είναι ένα παιχνίδι κατά το οποίο γίνονται ερωτήσεις και ο παίκτης που ερωτάται θα πρέπει να απαντήσει, δίνοντας τον αναπτήρα στο άτομο που πιστεύει ότι ταιριάζει καλύτερα η απάντηση. Στο trailer βλέπουμε τη Μέγκυ να ρωτά μια κοπέλα «Ποιο κορίτσι αντιπαθείς πιο πολύ;».

    Προβλέπεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αυριανό επεισόδιο…Για να δούμε!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το ξέσπασμα της Βίκυς Καγιά: «Πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία; Έκλαιγα.» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητέρα έγινε η Kate Upton – Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O Άρης στους Ιχθείς από 16 Νοεμβρίου 2018 ως 1 Ιανουαρίου 2019 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ