• LIFE&STYLE

    GNTM: Οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας – Είπε ότι πάει για καφέ …κι έφυγε! (video)

    • NewsRoom

    Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός


    Το Greece’s Next Top Model έχει γίνει ήδη μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές συνήθειες, με το ενδιαφέρον να αυξάνεται συνεχώς, ειδικά τώρα που τα κορίτσια μπήκαν στο περιβόητο «σπίτι» του ριάλιτι.

    Στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα κορίτσια βρέθηκαν για πρώτη φορά στο σπίτι του GNTM, ωστόσο, μια – όχι και τόσο καλή – έκπληξη τις περίμενε.

    Οι κριτές ανακοίνωσαν στις κοπέλες πως δεν επρόκειτο να μπουν όλες στο σπίτι και ότι θα έπρεπε να περάσουν από μία ακόμη δοκιμασία, ώστε να κερδίσουνκαι επίσημα τη θέση τους στο παιχνίδι.

    Η δοκιμασία με τις polaroid φωτογραφίες άφησε εκτός του σπιτιού του Greece’s Next Top Model τη Βασιλική Καρρά και την Τζίνα Χανιωτάκη.

    Όμως, υπήρξε μια ακόμη αποχώρηση, οικειοθελής και αναπάντεχη!

    Η Αντζελίνα Γεωργίου πήρε τη βαλίτσα της και έφυγε οικειοθελώς, δείχνοντας ότι δεν την «σηκώνει το κλίμα» και ότι δεν της αρέσουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο παιχνίδι.

    Το παράδοξο, βέβαια, ήταν πως έφυγε χωρίς να δώσει εξηγήσεις και χωρίς να ανακοινώσει επίσημα σε κάποιον υπεύθυνο του ριάλιτι την απόφασή της.

    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την κυνηγούν οι κάμερες και να τη ρωτούν πού πηγαίνει, ενώ στο τέλος η ίδια είπε πως πάει να πάρει καφέ …και έφυγε!

    Δείτε όλο το περιστατικό και τις συζητήσεις της με τις κοπέλες στο βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Πώς θα ονομάσουν το πρώτο τους παιδί;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: «Για πουθενά δεν είσαι! Καθρέφτη είδες;» – Παίκτρια ξεσπά σε κλάματα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Reunion για Βλαχάκη, Πέγκυ και Ματίνα μετά από 20 χρόνια (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ