• LIFE&STYLE

    GNTM: Η πλωτή πασαρέλα, η έξαλλη Ζενεβιέβ και τα κορίτσια – Τα πιο απολαυστικά tweets!


    Στο επεισόδιο της Τρίτης του Greece’s Next Top Model (GNTM) υπήρξαν πολλά ευτράπελα, παραλειπόμενα και έντονες στιγμές, τόσο από τη μεριά των κοριτσιών όσο και από τη μεριά των coaches.

    Μετά από την αποχώρηση της Μέγκι Ντρίο τη Δευτέρα, η «δυάδα -πια- της φωτιάς» (Εύη και Μικαέλα) ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένη, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κορίτσια που ήταν εμφανώς χαρούμενα, πιο ανάλαφρα και πιο άνετα μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, διοργάνωσαν και ένα πάρτυ – έκπληξη στην Άννα Τσακουρίδου, που είχε τα γενέθλια της, και το γιόρτασαν με πατατάκια και τούρτα.

    Η χθεσινή φωτογράφιση ήταν δύσκολη και απαιτητική, καθώς τα μοντέλα θα έπρεπε να περπατήσουν πάνω σε πλωτή πασαρέλα, η οποία είχε στηθεί μέσα στην πισίνα. Θα έπρεπε να είναι συγκεντρωμένες και να έχουν ισορροπία. Τα κατάφεραν; Μάλλον όχι! Ειδικά τη στιγμή που έκαναν φινάλε και ανέβηκαν όλες οι κοπέλες στην πλωτή πασαρέλα, το θέαμα ήταν αστείο.

    Στο τέλος του επεισοδίου, προβλήθηκε η καθιερωμένη αποχώρηση, όπου και έφυγε η γλυκιά ηλιαχτίδα, δηλαδή η Ροζάνα, η οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Ξανθούλα. Το twitter σχολίασε με τον δικό του μοναδικό και σαρκαστικό τρόπο όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε μερικά από τα πιο απολαυστικά tweets.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: GNTM: Έκπληξη! Εκτός παιχνιδιού η Ροζάνα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  GNTM: Η Μέγκι μιλάει για την καταγωγή της, τα ελληνικά της και την «Τριάδα της Φωτιάς» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο spoiler για τον τελικό του GNTM: Αυτές οι παίκτριες είναι εκτός σπιτιού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ