• LIFE&STYLE

    GNTM: Απίστευτο γέλιο – Το twitter “γλέντησε” την αποχώρηση της Μέγκι


    Μία ακόμη αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο Greece’s Next Top Model, με τη Μέγκι Ντρίο να είναι η παίκτρια που δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

    Η Μέγκι ανήκε στην λεγόμενη “τριάδα της φωτιάς”, την παρέα μαζί με την Εύη Ιωαννίδου και τη Μικαέλα Φωτιάδη, που έμοιαζαν να αντιπαθούν όλες τις υπόλοιπες κοπέλες, ενώ τα κορίτσια του σπιτιού φαινόταν να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί τους και να τις φοβούνται.

    Οι δύο φίλες της, στο άκουσμα του ονόματος του κοριτσιού που αποχωρεί, έβαλαν τα κλάματα με λυγμούς και αναφιλητά. Ήταν μια εικόνα θρήνου που θεωρήθηκε υπερβολική από πολλά κορίτσια, καθώς δεν πρόκειται και για κάτι τόσο τραγικό, αλλά για ένα παιχνίδι.

    Όποιος διαβάζει τους “τουιτεράδες” θα ξέρει, βέβαια, πως η Μέγκι ήταν η αδυναμία τους και το άτομο που “έκραζαν” περισσότερο, με τις ατάκες, τα βιντεάκια, τις εικόνες και τα memes να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

    Τα λάθη της στην ελληνική γλώσσα, η κακία που φαινόταν να έχει προς τις άλλες κοπέλες, οι γκριμάτσες της, η αλαζονεία της και πολλά ακόμη στοιχεία που είδαν οι τηλεθεατές, ήταν πάντοτε μια καλή αφορμή για τους αγαπημένους μας “τουιτεράδες”.

    Στην αποχώρηση της Μέγκι το twitter έκανε πάρτυ και το γλέντησε για τα καλά! Μια πολύ μεγάλη μερίδα χάρηκε και είχε ιδιαίτερη έμπνευση, όπως θα προσέξετε κι εσείς παρακάτω. Ωστόσο, όλοι συζητούν για το ποια κοπέλα θα τους κρατάει σε εγρήγορση κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ, που προβάλλεται το GNTM.

    Δείτε παρακάτω:

    https://twitter.com/sourntouko/status/1062097484900634625

    https://twitter.com/zkarypidis/status/1062119542497927168

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: GNTM: Εκτός παιχνιδιού η Μέγκι! Κλάμματα και αναφιλητά από την Εύη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM – Mega spoiler: Αυτή είναι η τελική τετράδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: GNTM – Spoiler: Εκτός παιχνιδιού η Ειρήνη Στεργιανού; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ