• LIFE&STYLE

    GNTM: Η Μέγκι μιλάει για την καταγωγή της, τα ελληνικά της και την «Τριάδα της Φωτιάς» (video)

    μεγκι


    Μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model, η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα όσα έγιναν στο σπίτι, ενώ αναφέρθηκε και στην καταγωγή της. Μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, το 25χρονο μοντέλο αποκάλυψε πως γεννήθηκε στην Αλβανία, ενώ στην Ελλάδα έφτασε για πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών.

    Μάλιστα, η Μέγκι δήλωσε πως «Όταν ήρθα πήγα σε αμερικανικό κολλέγιο. Όλα τα έκανα στα αγγλικά. Τα ελληνικά τα έμαθα από μόνη μου. Νιώθω πολύ περήφανη για τα ελληνικά μου. Γιατί είναι πολύ δύσκολη γλώσσα. Αγαπάω την Ελλάδα. Τελείωσα το Λύκειο στη Θεσσαλονίκη και μετά πήγα και σπούδασα δικηγόρος στην Αγγλία. Έχω πτυχίο. Το πήρα φέτος πριν μπω στο παιχνίδι. Είμαι δικηγόρος στο αγγλικό δίκαιο».

    Βέβαια, αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί από τον κόσμο στα social media τόσο για τα ελληνικά της, όσο και για τη συμπεριφορά της απέναντι στις συμπαίκτριές της.

    «Μάλλον θα έπρεπε να βρω κάποιες άλλες λέξεις για να πω κάτι, αλλά αυτό είναι επειδή δεν ξέρω τα ελληνικά, δεν έχω πάει σε σχολείο ελληνικό. Δεν ξέρω καλά ελληνικά, έχω πάει σε αμερικανικό κολλέγιο, μιλούσαμε μόνο αγγλικά, τα ελληνικά τα έχω μάθει μόνη μου. Εγώ γεννήθηκα στην Αλβανία και έχω έρθει στην Ελλάδα όταν ήμουν 13 χρονών, τώρα είμαι 25», δήλωσε το μοντέλο.

    Δείτε το βίντεο:

    Επιπλέον, αναφέρθηκε στην παρέα που δημιούργησε μέσα στο σπίτι, την περίφημη «Τριάδα της Φωτιάς» και τα σκαμπανεβάσματα της σχέσης τους. Λίγο πριν την έξοδό της η Μέγκι με την Μικαέλα και την Εύη είχαν έναν τεράστιο καυγά.

    «Μας ένωσε πάρα πολύ ο δυναμισμός που έχουμε και οι τρεις. Ήταν όμως το κλίμα μέσα στο σπίτι που δεν μας βοηθούσε. Υπήρχε ανταγωνισμός. Εγώ ένιωθα πως υπάρχει ανταγωνισμός και από την Εύη προς εμένα», δήλωσε η Μέγκι.

    Όσο για τον καυγά και τα αναφιλητά της Εύης για την αποχώρηση της Μέγκι, που προκάλεσαν έκπληξη σε όλους, η ίδια δήλωσε πως:

    «Ο καυγάς μεταξύ μας έγινε γιατί τελευταία είχα καταλάβει γιατί μάλλον ούτε εμείς οι τρεις ήμασταν τόσο φίλες όσο προσπαθούσαμε να το δείξουμε. Το κλάμα της Εύης δεν το θεώρησα ψεύτικο, πρώτη φορά ένιωσα την Εύη τόσο κοντά μου και να ξεσπά στα συναισθήματα. Πρώτη φορά ήταν συναισθηματική. Δεν νομίζω ότι το έκανε από τύψεις. Εμείς πράγματι είχαμε κάποια θέματα μεταξύ μας, εμείς ήμασταν μόνο 3, οι άλλες ήταν 13. Οι αντιδράσεις μας ήταν πάντα πιο έντονες γιατί συναναστρεφόμασταν μεταξύ μας».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Απίστευτο γέλιο – Το twitter «γλέντησε» την αποχώρηση της Μέγκι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν η Μέγκι συστηνόταν ως «Μέγκι Ανδρέου» και μιλούσε για τις γυμνές φωτογραφίσεις της (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: GNTM – Mega spoiler: Αυτή είναι η τελική τετράδα



    ΣΧΟΛΙΑ