• Media

    GNTM: Η καλύτερη φωτογραφία και το μοντέλο που αποχώρησε (video)

    • NewsRoom
    GNTM

    Θάνος και Κυβέλλη


    Την επιστροφή του στο GNTM έκανε ο νικητής του περσινού διαγωνισμού, Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο οποίος γνώρισε τα φετινά μοντέλα και τους μετέδωσε έμπνευση για τη συνέχεια.

    Τα 14 επίδοξα GNTM κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια, τον μύλο που συναντά κανείς σε παιδικές χαρές. Στόχος ήταν να βρουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ δυναμισμού, παιδικής ανεμελιάς και ευρηματικότητας, για να έχουν το απαραίτητο «κλικ».

    Κάποιοι τα κατάφεραν, ωστόσο, κάποιοι άλλοι ήρθαν αντιμέτωποι με δυσκολίες, όπως ο Γιάννης, ο οποίος έπεσε και τραυματίστηκε ελαφρώς.

    Εν τέλει, τα πιο θετικά σχόλια απέσπασε η φωτογραφία του Ναπολέοντα, ο οποίος εκτός από την παραμονή του στον διαγωνισμό μοντέλων του STAR, εξασφάλισε το avantage και το disavantage για την επόμενη δοκιμασία.

    Στον αντίποδα, τις χαμηλότερες επιδόσεις είχαν η Κυβέλη, ο Θάνος και η Μαρία. Με την ψήφο τους, οι υπόλοιποι επέλεξαν να σώσουν αυτή τη φορά την Μαρία με αποτέλεσμα οι κριτές να έχουν να επιλέξουν μεταξύ του Θάνου και της Κυβέλης.

    Την πόρτα της εξόδου πέρασε ο Θάνος, ο οποίος αν και ήταν σίγουρος για τον εαυτό του, οι κριτές είχαν διαφορετική άποψη.

    Η αποχώρηση του Θάνου:

    Τα νεύρα της Κυβέλης:

    Η φωτογράφιση του Ναπολέοντα:

    Τι δήλωσαν οι παίκτες μετά την αποχώρηση του Θάνου:

    Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

    Διαβάστε επίσης:

    Dancing with the Stars: Το ζευγάρι που αποχώρησε πρώτο (video)

    Ράδιο Αρβύλα: Δείτε το πρώτο trailer

    MyZen TV: Έρχεται για μια καλύτερη ζωή στην COSMOTE TV



    ΣΧΟΛΙΑ