• LIFE&STYLE

    Νικητής του GNTM 3 ο Ηρακλής

    • NewsRoom

    Γιώργος Καράβας, Ηρακλής Τσουζίνοβ και Βίκυ Καγιά


    Τρεις μήνες μετά από μια σειρά απαιτητικών και ευφάνταστων δοκιμασιών, μεγάλος νικητής του GNTM 3 αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.

    Για πρώτη φορά στον διαγωνισμό μοντέλων του STAR βγήκε αγόρι νικητής.

    Ο τελικός ξεκίνησε με τους τέσσερις φιναλίστ να φορούν τις δημιουργίες από τα αναγνωρισμένα brand NatarGeorgiou, Nidodileda και Sotiris Georgiou και δεκαπέντε πρώην διαγωνιζομένους να περπατούν μαζί τους σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα.

    Μετά το τέλος της πασαρέλας, το μοντέλο που αποκλείστηκε πρώτο ήταν ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο οποίος και αποχώρησε μια ανάσα πριν την τριάδα.

    Στη συνέχεια, το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά έγινε το σκηνικό για τα δύο σετ: ένα εντυπωσιακό red carpet, στο οποίο τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν ως αστέρες, που βραβεύονται και ένα πολυτελές ατμοσφαιρικό πάρτι, που ακολουθεί μετά τη βράβευση.

    Πόζαραν, χόρεψαν και ανέδειξαν τις καλύτερες πτυχές τους. Σε αυτό όμως το μέρος η Παρασκευή είχε ένα αβαντάζ καθώς ήταν η μοναδική γυναίκα και ως γυναίκα έχει το χάρισμα εκείνο της θηλυκότητας, του λικνίσματος και της γοητείας.

    Ηρακλής, Παρασκευή και Ανδρέας

    Από την πρώτη δοκιμασία, ο Ηρακλής συγκέντρωσε 39 βαθμούς από τους κριτές, ενώ ακολούθησε η Παρασκευή με 38 και ο Ανδρέας με 37. Συνολικά και μετά τη βαθμολογία των κριτών και για τη δεύτερη δοκιμασία, ο Ηρακλής ανέβηκε στους 79, η Παρασκευή στους 76 και ο Ανδρέας στους 72.

    Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, διαμορφώθηκε από τη ψηφοφορία του κοινού, που αυτή τη φορά κατάφερε να ψηφίσει και να αναδείξει τον μεγάλο νικητή. Τρίτος βγήκε ο Ανδρέας με 84,8 βαθμούς, δεύτερη η Παρασκευή με 87 βαθμούς, ενώ ο νικητής απογειώθηκε στην κορυφή με 95,2  βαθμούς.

    Η πρώτη δήλωση του νικητή:

    Στην τρίτη θέση ο Ανδρέας:

    Η τελευταία φωτογράφιση του Ηρακλή:

    Η φωτογράφιση του Ηρακλή με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα:

    Ο Αιμιλιάνο κλαίει μετά την αποχώρησή του:



    ΣΧΟΛΙΑ